Wednesday, August 31, 2011

OMG! traffic blog turun

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum

pergh, dah raya kedua ni, camno raya? hot ? suam-suam kuku? sejuk mendung? mesti best an, sampai blogger.com ni aku rasa sunyi sepi je, kalau ade new post pon semua citer pasal raya! kat dashboard tu, boleh tengoklah, meriah ke tidak raya ni.huh, apa yang penting, ramai yang tak update sebab balik kampung mungkin. Aku pon malas nak jenguk blog dah, haha. Sejak semalam, traffic blog memang menurun arg, tengok-tengok aku sorang je yang melawat blog aku, haha.Sebab ape ek?

*google


sehari sebelum raya.


semua pakat balik raya, bukan highway je yang jam, jalan persekutuan, jalan luar bandar, jalan lama, jalan sungai, jalan udara. PLUS paling untuk atas traffic ni. =P
*google


Persiapan raya, beli santan pon kena Q. Penjual kelapa yang masyuk...
*gambar sendiri

hari pertama raya...

ramai berpusu-pusu ke open house sebab nak jumpa menteri & makan best-best.Yang penting , duit raya untuk budak-budak. =P
*google

hah! tengok wayang jugak! rasanya, tahun ni ada dua movie kot, hantu bonceng dengan karipap-karipap cinta. korang pergi tengok wayang x? aku tak..aku tgk kat utube je nanti, haha *google


notepad: tak kisahlah anda di mana-mana, jaga keselamatan dan SELAMAT HaRI RAYA AIDILFITRI! =]

25 comments:

IMANSHAH said...

cek dtg tambah traffic blog mike

fiq. said...

iman:haha, xraye ke..?

caliph shuriken said...

paling kurang dlm seminggu jgak laa trafik turun cmni, hukk...

fiq. said...

caliph: haha, betul tu caliph.setuju!

coklatberapi said...

haha ye la sume org g kutip duit raya..awk xraya ke ha??huhu

fiq. said...

CB: tak, haha, xde mod

aRa ❤ aFiq™ said...

hehe.. btol 2.. traffic blog mnurun tp traffic jln menaik.. :P

Saiazuan said...

merdeka! merdeka!! merdeka!!!
salam aidilfitri :D

Wanie said...

hoho..trafik blog jatuh merudum..ade ke yg naik?hehe

Ezad Skytech said...

trafik blog turun seminggu ni je..nanti OK balik la tu..hee...

Siti Suriani said...

same laa kite. traffic blog mmg turun sbb kite kan ngah raye.. hehe :)

EyqaLuvender said...

kekeke...
iqa rse yg part tgk wyg citer hantu bonceng tu rmai buat...
huhu...
iqa?struggle ngn eseimen...=(
ta rye mane la taon ni.

Nizam Ijam said...

semua mcm tu kot :D

WuMing said...

Sama laa... WuMing juga tak update... tunggu isnin baru update..

Saja... tak berapa lapang... Memang menderum laaa traffic turun..

Biasa aarr tuu...

shishi.. said...

merdeka raye la...

bunbun said...

haha bukan peniaga santan je. peniaga ayam, daging sume pon untung. hahaha.


selamat ari raya ^^

Lea IsNaw! said...

sama la trafik turun jugak
dh jarang update blog n blogwalking
huuu


selamat hari raya fiq!

cik ungu said...

same la kes trafik tu.

jatuh merudum rudum.

sudahlah jatuh ditimpa tangga. bergolek pulak ke jalan, lalu digilis keretapi.


sadis~

trafik kurang mungkin sbb polis trafik ramai yang kene kerja agaknye,

syrupmasin said...

haha..betol2..jatuh dgn mendadak..raye sakan mane pandang blog dah :D

Pak Pis said...

Tengok kat wayang syok oooo...hantu bonceng leh tahan la ceritanya

Leeya Hezlin said...

tak apa..tak lama lagi naik la traffic tu..
dun wori be happy.. :)

sifu im said...

traffic blog turun, traffic jalan raya meningkat

Miss Nadya said...

traffic blog nad pon tengah turun...^^

p/s: rajin betul2 malam tadi..:)

petuapakar said...

tu ler time kita beraya, blog kita berpuasa. Kasik can.

Umie Artoqiemie said...

perghh kena Q tuuu..