Thursday, August 11, 2011

spontaneous thursday # tertanjat!!!

Bismillahirahmanirrahim
Assalamualaikum




PERHATIAN!!
1. Cuba buka mana-mana blog (blogspot) anda atau kawan anda... Contoh, ingatabahkaupunya.blogspot.com
2. Kemudiaan, tutup dan buka semula blog tersebut, dengan mempbuang 's' pada perkataan blogspot...Contoh,
ingatabahkaupunya.blogpot.com

Apa yang anda lihat?
Licik memang licik


Tanjat boboy




#Haishhh, macam-macam, macam nak tukar domain plak..hukhuk

30 comments:

#JH said...

; Oyhh. yang keluar pasal orang yahudi nak licikkan Islam tu yeahh?

Luqeem™ said...

try bnyk kali dah..huhu..takut gak la..

fiq. said...

##JH: eyh?pasal bible..huhuhu

Luqeem;try manyak kali, dapat tak?hehe

#JH said...

; Takutnyeeee ;(

Bob Merley said...

kecam gila diorang. seperti internet ini diorang yang punya. chees betol la

muhamadsufian89 said...

a'ah sangat licik. tak pasal2 je keluar bible. haih. -.-"


p/s: kalau ye pun teruja tengok video takyah la bagi komen sampai 3 sekali. haha

fiq. said...

Bob Marley: kecam2

Si kacak: haha, tapi kita taip blogspot kan2..

sergeant keroro said...

licik orang yahudi ni, pandai manipulasi XD

ILA HonEyBuNNy said...

ila cuba sekali ja...

pas tu xnak tgk dah...hurm...

Atiqah Wadiah said...

x brani nk buka..huhu

Sheda Argos ツ said...

wooooo kuar page yg menyesatkn huk3x jahatnyer diorang jngan lupe tmbah s yew hihihihihi

Zul Fattah said...

woo.. huhu..biase r tu

syrupmasin said...

tanjat..tanjat :D

ïêmå å¢klê§ said...

licik betul diorang nak mengkafirkan umat islam..

Bigdaddyz said...

mmg mereka hebat cuma kita sahaja yg kerap berdebat...hehe

iMBobo said...

uish knapa begitu?

L said...

anda pemaarah ker?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jangan-marah.html#comments

Afikah Aziz said...

psl bible kan..terkejut bukak =(

Niena Pengembara Ilahi said...

isk... nk try.. :)

tanjat boboy hehe

Diana @ bilakukatacinta said...

nak try lah

AIEN NOT ALIEN said...

macam-macam sekarang ni ek..

Far8 budak baik said...

hahahaha..
nkk tukar domain..
jgn lupe tukar kan aku sekali k..
haahahahahaha =p
nk gak

WuMing said...

Dah try jugak..

KimiCnoL said...

tanjat terlompat2 boboi ;p
hukum letak gambar makanan time ramadhan?

zaty luvlianncezzz said...

ade dowg share kt fb dulu.huhu

S a l a m r a m a d h a n~
Jum hayati di sini (^o^)
jangan terseksa kerana CINTA

zatiey said...

zatiey pon ade mmber bgtaw td..tp tkut nk try..

Lea IsNaw! said...

ari tu penah sekali terkeluar mende ni time klik url blog sendiri
refresh2 kuar mende ni jugak

rupanya tertinggal S
sob3

fiq. said...

sergeant keroro:tahu takpe, dah ni semua diorang jugak yg control kan...

fiq. said...

ILA:same lah kite..

Atiqah:huhu tak berani?xada gambaq hantu keluarq la, tapi mungkn ini lebih mengerunkan?huhurm///

sheda:yup, s por sheida? haha

zul:biasa?ermmm

syrup: same arg,tanjat ouh

iema: tahu takpe,sekeh kang

big: kerap berdebat?

Imbobo:entah nak kate..

L: tak

Afikah:yup! =]

Niena:tanjat jugak?niena ke boboy yang tanjat?hehe

Diana:sile2

fiq. said...

Aien: ha`ah,,huhu

Far8:nak la,,untuk kau?perlu ke.huhu

Wuming:reaksi?

Kimicnol: huhu, baru kau tahu!

zaty: ha`ah

Lea: huhu, itu secara tak sengajakan, kalau yang blur2 tu,,huhu,, boleh la manfaat page tu padanya.