Saturday, August 20, 2011

Wahh header flash

Bismillahirahmanirrahim
Assalamualaikum! =]


ha,,baru balik terawih, harap-harap ada rezeki untuk contest ni ye, contest Header Flash woo!senang sahaja contest ni (maksud aku arahan dia, jawapan belum tentu, tapi subjektif ye) dan the only task yang harus disetelkan adalah:

saya suka blog sampan kertas dan tutorialmalaysia kerana:

kedua-dua blog ini banyak post entry tentang tutorial, iaitu entry yang bukan sahaja bermanfaat kepada newbie, tapi berguna pada orang-orang macam aku yang seraca istiqamahnye ingin memperbaiki appearance blog aku ni,sebab selera berubah-ubah beb. paling best sebab kat blog sampan kertas ada tutorial post flash! nampak ada gaya,,tapi xada software adobe flash tu,,xboleh download........

sesiapa nak join, follow blog Sampan Kertas & Tutorial Malaysia
wasalam

8 comments:

Lea IsNaw! said...

wah! nak header flash jugak

fiq. said...

lea: pe lagi, join leeehhh

EyqaLuvender said...

woooo...
tp kalo dpt wat sndiri lg best kn???
hehe...
kalo la kte kreatif...hik3

fiq. said...

eyqa:xde masalah kot,,,kalau ade software dia,,hehe,, boleh blaja dengan tuto,,hehe

EyqaLuvender said...

yeah...when there is a will there is a way...!
t nk try watla...

sampankertas said...

hihi tQ sebab join....sape yg nak sofware flash search ja kat google free download adobe flash 3 with keygen haha

FYA PELANG! said...

wahh. takkan dilepaskan :DD

fiq. said...

sampan,,xmau,nak sampan watkan,,hehehe


fya: cepat2,,grab it,,,