Wednesday, August 3, 2011

Wordless wednesday #4 (apa yang anda fikir?)

32 comments:

tiefazatie said...

haip!jgn bising..hihi

fiq. said...

huhuhu

Sekamar Rindu said...

salam....

penuh makna....

fiq. said...

Sekamar rindu:contoh?

Fieka Shafika said...

diam tak perlu kata apa2! :)

Hans said...

jaga percakapan di bulan ramadhan
:)

-iXxOrE- said...

bulan puasa, jaga percakapan..

ayanuts said...

Jaga mulut jaga kata2 :)

amranaiman said...

jaga mulut ketika berpuasa.. puasa makan dan puasa mengata haha..

Far8 budak baik said...

aku tahu aku tahu..
macam dalam iklan tb tu..
aku terase gile lahh..
jgn isap rokok kn???
hahahahaha
konfident je aku jawab..
ekekeke

mizzkechique said...

jaga adab pertuturan di bulan yg mulia ni... =)

ct N honey said...

jgn mengumpat di bulan puasa

Cik Kasut said...

diam itu lebih baik :)

fiq. said...

Fieka Shafika: hehe,senyum jelah kan. tol jugak ni

fiq. said...

hans, ixxore,ayanuts, amranaiman:
kalau ikut theme, betul jugak tu

fiq. said...

Far8 : dah tu, tak reti2 behenti? huhu

fiq. said...

MK,Ct n honey: haha, tak baik buat ketupat tengah bulan puase ni kan

fiq. said...

cik kasut:yerp, better silent

fiq. said...

cik kasut:yerp, better silent

hana said...

banyak cakap banyak dosa...
=D

Einaz Shah Rizal Thomas said...

1ST TIME jenguk belog ni ..
selamat ber puasa ;D

fiq. said...

hana;betul2

Einaz Shah Rizal Thomas: okay, nice to meet you

dak eina said...

nampak mcm pangkah. letak kt mulut. dilarang bercakap. haha

PinKy MoMMa said...

jangan mengumpat ;p

fiq. said...

dak iena: pinky momma: bokeh2

Noor H said...

btol2..sy setuju 2 ilmu pon boleh d sebar mlalui blog..:)

iPai said...

hee .. comel je .. menggunakan trademark tak nak merokok untuk watak yg dibuat oleh wanita .. tak nak ngumpat .. hehehe


bro, sori labat balas kunjungan dari entri pasal lawan jam tuh ..

pasal bro tanya bilangan ganjil tuh, pernah terbaca tp isi tak lekat kat kepala .. sebab mungkin tak berapa serius nak baca part tuh ..

tp rasanya kalau dapat info yang cukup n dapat kaitkan dengan benda yang lain, nanti aku share ye ..

thank u for comment

selamat berpuasa bro fiq...

AdinLala said...

Ouhhh pompuan nie bisu niee.. Tau sngtt.. Mcm nie cerita nyer.. Kawan dia nia ajak makan time tengah puasa.. Kebetulan lak kawan dia nie tak tahu isyarat bisu.. So dia buat laah mcm tu supaya kawan dia tu tahu yang dia xna makan.. Huhuhu..

Nak terbang naik beskal mini ?? Hehe
JOM terbang ke ENTRI TERBARU AdinLaLa !
- Manusia Makin Ego : Wordless Wednesday

fiq. said...

Noor H: kan2, kire gune fingertip lah kan, saya suka jawapan anda walaupon pelik memula

iPai:tak nak merokok dan jangan mengumpat, okay, thanks bro ipai!

Adinlala: story creator yang hebat la kau adin ... but, canteeekk arg

nuruhuda_329 said...

haippp..sila berpuase semua ye d bulan ramadhan..err betul tak ae? hehehe

syAzAnA said...

wordless ttbe. -.-'

fiq. said...

nurulhuda: betul je =]
syAzAnA:hehe, tau la wordless wednesday, benar jugak tu =]