Wednesday, August 17, 2011

wordless Wednesday #6 : jaga-jaga tangan tu...






sikit benor, ayam pon tak terkejut, bunyi cam kentut je-my sepupu


*dalam gambar ni, bukan image saya ye =]

36 comments:

MEGAT ISKANDAR ZULKARNAIN said...

wahhhh..main mercunnn tuuuuuu....
haha

lilypelangi said...

waaaaaaaaaaaaa. da bercucul ?

fiq. said...

megat: biase2 (tahun lepas punye daa..) haha

lily: hehe...

Pak Pis said...

ooo main mecun yeah??? Hati-hati bile nak main tu....kalo merecun tu lemau jangan sesekali angkat pakai tangan dan buat pemeriksaan kenape die tak meletop tau...

fiq. said...

pak pis:ha..erk,,seram plak dengar nasihat pak pis ni,huhu,agaknye itu sebab nape ramai yg hilang jari kan.

FYA PELANG! said...

haha. mane yg fiq pny :P

fiq. said...

fya: kongsi,,,hehe

Bob Merley said...

bungo api!!!

Juwita Jamaludin said...

salam fiq.. thanks singah blog akak ye.. jangan main mercun tau..:)

aimie amalina said...

bunyi cam kentut?hihihi
mest comei jek bunyi mercun tuh

H.J said...

kalo image awak pom..tak pelik kan?haha

fiq. said...

Bob marley: bungo api ek? ntah, tak tau la, haha

Juwita: ok kat, hehe, bungo api je kak

aimie: kah2, kentut2, kelakar, bau on kelaka..

H.J:xbley la, pelik gak,haha

Ezad Skytech said...

masa kecik2 dulu best la main mercun das ni..heee~

dill said...

wuu~

mase kecik2 dulu slalu main

dill.

Citarasa Rinduan said...

hehehehe..
masa kecik2 dulu kak suka layan bakar suratkhbar.. bakar 4 hujung penjuru serentak..
TERBANG......

Luqeem™ said...

ni baru sikit..hehe..sy ada bnyk lg stok kt rumah..boleh la dtg amik..x guna pn..hee

missSenget said...

lepas ni main lagi byk mercun..

hati2 tauuu...~~

siti kektus said...

alaa,
bunga api je pon. tak bagi kesan mendalam sgt lah. ekekekeek ;)

farah hanim said...

woott :D
mangtnye nak raya
hehee

L said...

semngtnyer nk rayer.. huhu

jom berdoa?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/doakan-untuk-keburukan-saudara-seislam.html

SyazwanSarawak said...

lama tak main >,<

Far8 budak baik said...

hahaahaha..itu mercun
yg byk das tu kn..
mmg ar bunyi cam kentut..
kentut aku pun kuat lagi..
HAHAHA..
beli ar mercun bola..
x pun meriam terus..
ngan sepupu2 kau meletup..
agaga =p

syrupmasin said...

mercun oh mercun :D

sifu im said...

nk bgtau kt kastam cni de org men mercun..haha

ILA HonEyBuNNy said...

hehe....

awat xajak sekali main mercun...teringin nak main mercun gak..hehe

Lea IsNaw! said...

teringin nak main bunga api

etuza said...

hati2 main mercun ya..harap jiran x terganggu....hehe.

bunbun said...

pergghh maen tak ajak hahaha

sue perbs.. said...

haa.. main mercun.. report polis.. hehe

Sukacuka said...

Jangan main mercun!!!

Label kat sidebar tu tak perlu kot.

www.sukacuka.com

CikMiMiey said...

uiks , kembo main mercun ka ? huhuuu . bahayo tuh main mercun !

kembo bace ni tau

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/08/kembali-ceria-dan-ber-semangat.html

p/s: kite pon tak lupe . hehe

fairuz said...

dan2 bukan imej kau. hahaa

KimiCnoL said...

meriam buluh satu..baru terkentot2 ayam..hahaa

fiq. said...

ezad: kita suka main mercun ni ce,eh, bunga api kan =]

fiq. said...

dill: besar2 jom2 main lagi ..yuuu.

citarasa rinduan: mcm mana tu kak? tak dapat pic up la,,,huhu

Luqeem: ceh bunyi belagak,,,apsal tak gune,,wuwuwuwuwuw,,,haahahmain leee

miss senget: tak de dah, ni taun lepas punyeee,,,tak balik kggg

fiq. said...

siti kektus:agagaga,,saje je..

farah:org lain ni yg main,kita besa2 jer..

L: biase2

syazwan; dah beso =]

far8: kuang ajor ko, kalo lemang tak pe gak boleh bako2,,huhuhu

syrup: oohhoo

sifu im:buanga api je pomm..

ila: nak main sekali kene bawak sendiri2 tau..

lea: kan2, kita suka main bunga api je sebab cun..

etuza:baik, sebab tu main bunga api je,,hehe, baiknye siap bagi nasihat,,,

bunbun:dah setahun berlalu..

sue perbs: kastam la,,cepat2,,haha

suka: baik!

kembo:munge api je,,dunt worry kembo.. =]

fairuz:weh, betoi arggg, mukan aku niii

kimicnol:kah2, dengki pe ko ngan ayamm.kang dia mampus terus