Sunday, August 7, 2011

baju raya?

Bismillahirahmanirrahim
Assalmualaikum

Penat gilssss! bukan sebab berbuka..tapi sebab join segmen abang ben,,penat mengedit,apa-apa pun puas..Oh ye, tahun ni raya paling best, sempoi dan ringkas sebab tak payah peningkan kepala cari kain, potong kain dan suruh mak jahit. Rileks le mak kita. Lagi pon dia tak sehat kan, baiklah, bagi la cuti sat. Kita dah ada baju rasa a.k.a baju kenduri kawen G (bro). Jadi tak payah beli dah baju raya. Cantik tak cantik, bedal je,,raya bukan nak raya mcm kanak-kanak,serba serbi baruu jee 

:bolehlah kalau setakat nak bawak sembahyang raya dan tidur raya (simple gile kan aku, knai ke yang mana satu?)


nanti Raya 2012 nak cari baju raya modern contemporari macam ni:

from: Jezmine Blossom






from; jezmine blossom


nak?amik satu je ok


uish, different betul outfit dia.cun.

33 comments:

i'm ezza haniza said...

lawonyeeeeeeee baju tu!

fiq. said...

yang mane satu??

sherotpetot said...

baju leapord print tu chantek sehh

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

nak belanja baju raya keeeee ?.
muahahaha ^___^ kecik tapak tangan, stadium old trafford sy tadahkan :D

fiq. said...

sherot:ha`ah kan,,huhu,,,

Khansyaa: eiii,,budak ni over lagi,hahahaha (ayat selari dengan muka kat belah kanan tu dengan kening terangkat)

ILA HonEyBuNNy said...

suka baju pertama tu...

santai ja...huawwa...

tapi baju raya dah beli..ehhe

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

ngeee. mane ade over. belanja lah seketul. kening angkat angkat 500 juta kali. heee. belanja yang jezmine tuuu.

fiq. said...

ILA:elokle tujgn membazir =] ppepun bju raye mesti cun,,bru le beli kn,,mesti bju ila cun

khansyaa; biar kita merasa pakai 3/4 pasang dulu..haha

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

errr. aiyo. belanja lah orang kat sini satuuu. angkat kening sampai kening tercabut tumpang UFO.

cik tikah said...

nice! :)

fiq. said...

khansya:okay, dah pm jezmine, kite tak bernasi baik lah,,sold out,kene tunggu raye taun 2020, kain tempah kat slovakia baru sampai,,ekeke

cik tikah:Setuju

Ezad Skytech said...

baju raya tahun ni kaler pe..? hee~

fiq. said...

Ezad:baju raye sama macam baju kat pelamin tu,,baju kenduri my bro..kuning itam

Chempaka Sari said...

semangat nak raya dah membuak2 nampaknya..kacau nih...=P

fiq. said...

chempaka: ni tak ebrape nak semngt le ni, xbeli baju raye baru....

Far8 budak baik said...

poser penuh jelahb boleh
beli baju raya..
hahahahaha =p
yg kedua tu lawa..
cun cun perghhhh

Amy Syaquena said...

shantik baju tue..

*jom ke belog amy http://www.sinarraudah.com/2011/08/biskut-raya-tart-nenas-panas-ifa-raziah.html

fahmie firas said...

Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

KimiCnoL said...

hee..baru puasa ke 8 kn..dah pk raya ye ;p
cara mudah buat doodle??

vanillagirls said...
This comment has been removed by the author.
aLyA_syGS said...

lawanye baju yang last tuh...tapi model dia kecik,
saya besar..memang xmuat lah..haha

Terbelog said...

dah pikir raya 2012 ye he3

fiq. said...

Far8: ko pon ade perasaan terhadap baju pompuan kat atas ni jugek ke? haissshhh,,,hahah

fiq. said...

Amy: yang mane? saya punye ke? hu

fiq. said...

fahmi: ok, done.

fiq. said...

kimicnol: sambil minum sambil tenggelam

fiq. said...

aLyA : tu arg, cutting dia kecik2 argg, xde pesak kan,,modern,,mcm tak de rezeki gak nak pakai. =p

fiq. said...

Terbelo:sambil tenggelam minum air, untuk stock pikiran 2012

Elih Japahar said...

semua baju tu lawa sy tengok...beli je lah semua hahaha! :D

amranaiman said...

baju raya beli2 :D hehe

fairuz said...

ngehehe baju raye ai tahun ni wane merah!! :D *suke

fiq. said...

koya,,,haha

fiq. said...

merah?my peveret!!