Tuesday, August 2, 2011

Amalan songsang pada hari puasa kedua

Assalamualaikum
Bismillahirrahmanirrahim

Hallo friends! Camno puaso keduo ni eh? Ada sapa-sapa yang dah pendek nafas? nak coke? Haha, chill okay, tingkatkan amalan anda, bukan amalan songsang okay, tapi kalau nak teruskan hobi tu, tak salah. 


Macam aku, di samping puase tu, aku still on hobi aku-tengok movie, and latest movie yang aku baru habis nengok adalah : help! My girlpren is a vampire, lakonan 'fulamak' daripada Zahiril Adzim. Korang semua dah layan? Cerita ni membuatkan aku ketawa berdekah-dekah selepas kecewa menonton filem '2 Alam' yang pening lagi memeningkan. haha,Rileks chill la bai.

*Amalan tak songsang manapon, metaphors je,muehehe

"ting-ting" -sempat main mata plak dah!!

"i kill you, i killlll..."


Naseb baik happy ending, kalau tidak, mau makan darah jugak haii

Notepad: Chill, sekarang dah pukul 10.10pagi (pagi baru) selamat berpuasa dan beramal =]


16 comments:

Lea IsNaw! said...

mcm best citer neh

fiq. said...

Lea: kan2..tak ngantuk aku,,huhu

Nizam Ijam said...

hahahaa... selamat berpose :)

fairuz said...

aku tengok penunggu istana semalam. seram doe. haha part last la seram. lol

GaDis BuTtErFLy said...

x tengok lg movie nie... hemm, :)

fiq. said...

Nizam:selamat berposa.

Fairuz: Penunggu istana?ok, masuk dalam to-do-list, hahaha

Gadis: patutu tengok, heheheh

PinKy MoMMa said...

sis tak tgk lagi cite ni huhu ;p

psst sis folo sini ya..
slmat berpuasa fiq :)

Sekamar Rindu said...

salam...

dah tengok cete ni....best juga..

Far8 budak baik said...

obi kita same kot...
hahahahahahaha...
wehhh mmg ceti hepi ending je best kn..
kalau hero mati..
mmg marah gile lahhh..
huh

fiq. said...

Sis: tengok le cecepat, best2

Sekamar rindu:best kan, haha

Far8:tengok movie, sape tak sukew beb, haha,, aku takut heroin yang mati, haha

cayob said...

waaaa terima kasih kerna p ke blog sya....waaaa byknya follow awk....

fiq. said...

cayob:small matter =]

Syuxer said...

cam x best je citer neh heheh..

fiq. said...

Syuxer: dah tgk ker? ishk! best arg

eja said...

erm blom tgk lg cite nih..sobs2..=(

iPai said...

uhuhuh .. bro cite cam best je .. hehe