Sunday, August 28, 2011

Kali kedua beraya dengan blog, Selamat menyambut hari kemenangan

Bismillahirahmanirrahim
Assalamualaikum


raya dah nak dekat?kenapa cepat sangat ?! sebabnya, semakin dekat nak raya, semakin cepat la kena balik uPSI nun, sambung study. Ouh, tak puas lagi la 4bulan..haha.. bagi petis nak pehe.


ok, nak balik kg jap, melawat pusara, mana tau ni post yg terakhir ke kan, jadi, ucapan aku untuk korang semua,






dan maafkan aku kalau ada terlanjur perkataan, ayat dan gambar dalam apa-apa entry atau komen untuk korang jugak ye. 
oklah, sebarang kad raya, duit raya, kuih raya, lemang, ketupat dan soto ayam, sila letak di shoutbox,nanti aku balik, aku nak melantak pueh-pueh...

wasalam

11 comments:

muhamadsufian89 said...

hebat la dah 2 tahun berblogging. senior kot. aku setahun pun tak sampai lagi. huhu

apepun selamat hari raya ye. :)

ArulchelseA said...

selamt hari raya..

EyqaLuvender said...

take care fiq!
slmt ary rye n mohon maaf bnyk2 kalo ade slh silap spnjg p'knln kte :)

Lea IsNaw! said...

lorr.bakal cikgu rupanya

selamat hari raya fiq!

SuzaDin said...

cmat ari raya fiq ... btol2 cuti 4 vbln nie jadi xpuas bile pikir nk balik utk blaja waaaa ...

nelly said...

Nelly The Strange nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA !
:)

Luqeem™ said...

awal lgi nk blik upsi..hee

caliph shuriken said...

owh dh 2 tahun usia blog ni.. congratz..

fiq, selamat hari raya & maaf zahir batin ^^

WAHIDA ALIAS said...

dtg blog fiq 1st rye..SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN! =)

fiq. said...

selamat hari raya semua! hehee

shishi.. said...

my cousin pun blajr kat upsi...btw i dont like my cousin tu..hahahaa