Wednesday, July 27, 2011

Wordless Wednesday #3

Assalamualaikum
bismillahirahmanirrahim





27 comments:

. said...

eh..tak sabar ke nak raya :)

fiq. said...

buat persediaan dulu,,,,,, tyme ramadhan buat biskut,huhu

aimie amalina said...

hehehe
ketupat jantan
ketupat betina
sume ade...hhee

KiD said...

raya weh.. kuih raya ketupat mmg wajib! hehhee

Abdul Farique said...

raya raya raya !! :DD

SyazwanSarawak said...

heheh. raya raya gak. ibadat jgn tinggal ^^,

hopefully ramadhan kali ni lebih bermakna.

topek said...

awal raya..=)

Cik Kasut said...

aloiii x sabo nka raya nyer....tp baju raya pun xdak g...

faizulkhairi said...

rayaaaa..... =)

ayie said...

fusyoo demam raya da mai..hihi

fiq. said...

all: kene buat persediaan dulu, kuih raya buat ramadhan, ketupat pulut buat malam raya, haha

aimie amalina:hah, kita lupa pasal betina janta ni, selalu buat betina je, jantan tak retia rggg, kalau jantan ni dia nampak terkangkang kannn,hahha

Panggil aku Han said...

wahhh...ketupat palas....

fiq. said...

han: yer, fev tak?

fieha said...

awl ye letak gamba ketupat..hehe..semoga ramadan thn ni lebih baik dri sebelumya..Insya Allah :)

fiq. said...

haha, kasi tukar mood cik fieha,,kihkih

KimiCnoL said...

selamat berhari raya..eh ehhh..hahaha

lia AKA milo said...

wah dah ada feeling nak raya nie..

PinKy MoMMa said...

wewittt mood raya dah datang ke :)

fiq. said...

kimicnol:terima kasih daun keladi,kui2

fiq. said...

lia AKA Milo: sikit2, feeling buat biskut raya sebenarnye

fiq. said...

Pnky MoMMA : dua minggu lepas dah datang dah :P

nenEk SyAnie said...

terliur nenek tengok gmbar2 kuih tu..
hihi

hud aikara said...

nampak sedap pulak...(terliur)..hehehe

Nizam Ijam said...

lapo lak tengok..hahaha :)

nur atiqah wahida said...

nak ketupat!

A retarded kitty said...

aku tak nak raya sebab lepas tu trial SPM!

huehuehue

fiq. said...

bagus, itu yang sebaiknya, buat cecalon spm, hahahahha