Thursday, July 14, 2011

.SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER.


cantik kan header biru ni...

Assalamualaikum & bismillahirahmanirrahim

hari ini 14/7/2011 aku nak join satu segmen anjuran skytech belog . sila tekan [sini] :]
kata beliau, misi segmen ini adalah untuk menjalinkan ikatan silaturrahim antara blogger, terutamanya blogger baru, jadi apa salahnya kita join untuk complitedkan misi ini, ye idak? :], ok, ini adalah butiran-butiran bolehlah lengkapnya untuk membantu anda semua mengenali siapa di sebalik belog kurang popular= from My Fingertip

Nama Panggilan Blogger : Fiq boleh shaf pon boleh 
Tarikh mula berblog: 9 bulan, 4 minggu yang lalu (dalam bulan 11)
Rakan blogger terkini:694
Target tambah rakan blogger: Tak ada target

sesiapa yang datang sini, sila2 tinggal komen/jejak, insyaAllah, aku terjah balik!!!! mesti! hehe,,tq

22 comments:

kotak bulat said...

hehehe..join jugak.. :)

fiq. said...

KB:mcm kenai la, ok, jom terjah!

Leysa JL said...

hii fiq!
datang dr segmen yg sama..
happy blogging n i already follow u :)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

terima kasih Fiq sudi singgah dan join segmen...

jom3 kita berkenalan dgn rakan2 blogger yg lain... heee~

,happy blogging ye Fiq...(^^,)

fiq. said...

Leysa: thanks singgah, ok, i`ll follow u too of course..

Izzat ; okay, small metter

myr amyra said...

salam perkenalan..

myra dtg dari blog skytech...done follow awk... :)

Shaherah said...

Chakk Chakk.. hye hye.. Shera datang sini..
shera singgah blog ni au.. lawat2 blog..
Pastu shera nak jenguk2.. Eheee.. ^_^
Kalau nak jenguk blog shera.. meh ke sini.. ^_^

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

hira said...

singgah sini. salam perkenalan dari saya. happy blogging! :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

ninie_azriena said...

salam persahabatan dari ninie untuk kamu (n_n)
jemput singgah blog ninie ye (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

Cik Jannah said...

saya tak sempatt join..:(

rafiq said...
This comment has been removed by the author.
rafiq said...

aiseh baru tau.. jemput jela dtg sini..

http://darahmalaya.blogspot.com

Miss Eunice said...

visit and followed here..=)

I said...

hai. salam perkenalan. visit la blog ika. folow sini. folow saya blk ye.tq

http://oiikaoi.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

Dianaa said...

Datang terjah dan follow dari segmen Ezad :)

Jemput datang ke blog FD,
http://ftndiana.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-kenal-dan-tambah-rakan.html

Salam perkenalan :)

fieha said...

salam ziarah..bw here :)

Cik NY said...

singgah sini.... salam perkenalan.... salam ukhuwah... moge terus maju... i follow u...... nice to know you....

senyumSOYA said...

dtg singgah sini tapi tak sempat join segmen ni..heheheh

Nur Aisyah said...

singgah dah kenal2...

http://www.syahlimstation.blogspot.com/

fiq. said...

all: thanks yaw kerana mengambil sedikt masa untuk terjah ke sini, sangat terharu :D

H.J said...

ada ke tak de target plak..haha

CikMiMiey said...

singgah dan follow sini ...

walaopon lambat tapi mau jadik kawan jugak , boleh kan ..thehe ^^

so , salam kenal2 ~CM