Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?


Assalamualaikum

Alhamdulillah, baru balik dari rumah urut (hehehe) teman mama akulah! bila balik terus on blog sekejap dan terus terpandang pada dashboard aku yang penuh orang buat entry join SEGMEN INI

Kalau yang lain nak kritik, sila lah join segmen ni, dah taklama tau, tutup 10malam ni jugak.
Okay, rasa-rasanya aku dah bersedia kot nak mendengar kritikan dari blogger yang menyertai segmen ni. Ingat, kritik tau, jangan pulak puji (aucheh) sebab aku tak ada modal nak bagi gula-gula batu hari ni ... =D

Terima Kasih semua. 

30 comments:

Elih Japahar said...

kritik sikit boleh :) kat bloglist, blog archieve tu kalo pasang scroll lagi kemas..btw, font mcm blog sy jugak, lain-lain cantek..kalau nak tukar link bo saja k..:)

http://elihjapahar.blogspot.com/2011/07/cara-membuat-scroll-pada-sidebar.html

fiq. said...

ok, boleh je...scroll ek?ok, akan cuba =D

cik najihah said...

tenks..
just same dengan elih punye komen :)

cik Beskod said...

kalau boleh colour icon untok shoutbox tu biar kontra ngan warna background baru dpt kenal pasti ehheheh

fiq. said...

cik beskod: agak dah,,hahahahaha...kontra eak! baik. baik =]

cik najihah:thanks yaw

Mrs. Farhan said...

Ermmm, background buat statik je k. Untick dekat scroll with page. Agak pening bila scroll laju2. =D


http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Elih Japahar said...

wahhh! blog archieve dah ada scroll :) nice..

fiq. said...

MRs. Farhan:oh, ic, tak pernah perasan pasal bende ni, and i`m done

Elih: Blog archieve dulu, blog list nantilah kite pon nak wat, thanks ok

ANN ismail said...

Darl', thanks for ur comment!
emmm now my turn lak komen ur blog. hehe.. Btw, all in all, ur blog nmpk SIMPLE BUT NICE.
cuma, 1 thing, klw boleh letak lah SHOUTBOX, so tat senang sket nk say hi & tegur2. :)

fiq. said...

aNN Ismail, waduh2, ade dah shoutbox tu, belah kanan tuuuu,,,,bc saya theme cartoon, but then shout box saya yang bunga tu..
lain theme kan..huhuhu

Khairul Amry Mohamad Puad said...

erk..rasanya saya baru first time datang sini.segan juga nak kutuk.hehe..So far ok :)

A'IM said...

xnak kritik.. low profile sudah... hidup ni body perfect

kemboja said...

alamak..terlepas dah segmen ni..huwaa

fiq. said...

A'im:ala, kalau kritik bukan high profile sangat, haha

Kemboja: takpe2,,,,, kitepon pernah terlepas dulu, kali ni tak kasi terlepas...

msredcheesecake said...

tengs yea fiq singgah blog msred...tak jumpa la kelemahan blog ni...cuma static ad tu sedikit mengganggu...hheee...

fiq. said...

Mrsred:hehehe...thanks mrsred!

Nabila Huda said...

thanks ye kritik blog saya..

awak punya iklan nuffnang floating tu agak mengganggu la.. but, it's ok la.. tu my opinion ja..

Cik Reena Tan said...

yg dekat sidebar tu "look for history" kot.. macam tak perlu je mende tu..

overall da kemas blog shaf.. cantek n comey.. :)

tenkiu kritik blog reena.. :)

fiq. said...

Nabila huda: terima kasih, huhuhu =D =D

coklatberapi said...

xnak kritik sebab saya tak tahu nak kritik pe. Buta IT..hahaha..btw nappy blogging;)

sakura_sue said...

thanx kritik blog saye :)
blog ni okeh! lulus! hee

fiq. said...

coklat berapi &sakura: betul ke ni?hahah
terima kasih, kita samalah, tak pandai IT.

Norsa'adah Ahmad said...

thanx fiq singgah blog saya. saya suka blog awak, nampak clean je ... cuma satu je statik ad tu tutup side bar. kalau guna wide screen maybe boleh nampak sidebar.

awak dah ramai follower, ala2 glamer la jugak ni eh ... teruskan menulis perkara yang bermanfaat

kita dari sini http://mindasegarku.blogspot.com

aquatwins932 said...

hi.. ty ea sebab sudi komen blog saya :D sory la kalu blog saya agak messy time awak visit semalam.. saya renovate blog == menu bar? sidebar ke? saya biasa memang biar dorang center tapi sebab semalam saya tukar template.. so, habis semua terabur.. hehe.. anyway, blog awak kemas n comey.. i like.. hepi blogging k ^^

Nissa Jalaluddin said...

blog sgt kemas.seng loading y paling best!widget pun kemas..done follow here!=) happy blogging..

TeAqArH said...

takmau komen..org atas da komen..mwnde lebih kurang sama ja..^_^...happy blogging

http://naklempang.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Santri T.P.I.N.I said...

salam kunjungan...komen sy: kalau iklan nuffnang ni masuk dkt kolum tepi ok tak? agak trganggu nk tengok yg ada dkt tepi tu... trm kasih sbb sudi komen blog sy.

fiq. said...

terima kasih semua, komen membina =D

santri, maksud kamu, jangan buat floating lah?ok2,,,,, nanti sy ubah! =D thanx , he

Miss Cupcake said...

em..rasanya iklan nuffy kat belah kanan tu menyemakkan blog..btw,yg len dh oklah..letak lgu x memberatkan blog kalau diletak bwh sekali(footer)..

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali