Wednesday, July 20, 2011

Wordless Wednesday #2 (ha`ah.......)



...................................


...........................


...................


............


........


.....


...


..

.




dapat teka tak encik photographer tu duduk mana dan apa yang dia nak snap? =D

38 comments:

Cik Reena Tan said...

ehhh? skodeng ke ape? haha!

#sebelah tu pompuan pkai kain kannn.. :p

fiq. said...

haha, ni trick memburukkan nama baik photographer

Nour Akmal said...

wahhh..pro ni..huhuhu

fiq. said...

Nour: Pro gilos =D

aimie amalina said...

isi dalam kompang?hehehe

siti kektus said...

haha.

ingatkan tukang amek gambar tu nak snap yg dalam kain.


ruprnya kompang. haha :p

syAzAnA said...

duk bawah kompangg tuhhhh!

Hans said...

semangat photographer dipuji

AmalinaNashihin said...

apa ni apa nieee
anda membuatkan saya berfikir secara pelik XD

fiq. said...

Aimei =D: isi?
siti kektus:pandai pon...
haha

syazana, gilos kan, kiteorg pon tak hagak dia nak buat mcm tu...

hans: sebab minat,,,, =D

amalina: p/g nak snap picture kompang dari bawah, nanti nampak la kompang dengan awan biru,sekian =D

Wanie said...

huhu..die nak tgkap gambar awn ke?
siries otak tak kreatif..haha

fiq. said...

Wanie: cantilah, kiteorg dah tgk...

fiq. said...

antara awan dah kompang,,adui, nak terang pon susah ...hu.

Mr.Thinker@Ali said...

snap segerombolan kompang isn't it?

eh, segerombolan kah? LOL!

fiq. said...

Mr.thinker...:camtulah,,memang segerombolan/sekumpulan/seangkatan... haha..

photographer tu ade kat bawah dan kiteorang pegang kompang2 tu (dlam bulatan)

iejjah said...

perghh...bkn maen ag guling2 phtogrpher nk amik pic compang dr bwh...betoi kn *walaupun org laen da jwb awl2 :P *

fiq. said...

iejjah: minat kot, apa2 pon boleh, hehe,,betul la tu =D

Abdul Farique said...

macam dok skodeng je :DD
pelik2 photo klape tu :D

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


ni lg satu ragam fotografer yg ntah ape2. kat blog saya pun baru2 ni ada letak entri pasal fotografer mcm ni. lg giler..hahaha

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Wan Pai said...

rupanya ambik gambar kompang..gaya dah macam skodeng dah..ahaha..

++sYepaH++ said...

ciam tol photographer 2..abes kotor baju...ahaha....

Ct Aja said...

wah laen macam jerk...hi3

Hazwan Arif said...

ish..tibe2 tringin nk jd fotographer kah3

fiq. said...

abdul farique:'photo klape' ek, bru faham, dari semalam dok pikiaqq. haha]

Blade Edge: ok je ni, versatile la =D

Wan PAi: Rupe skodeng kan.

Pah: dia datang pon pakai baju 3helai RM10 kot, hehe

Ct Aja: LAin kan... =D

Hazwan: gambai ini mengispirasikan anda? =]

aRa ❤ aFiq™ said...

bhaya tol posisi photographer 2.. hehe

fiq. said...

aRa: kih2, semua duk jauh3

IEQAH said...

bentuk dari kompang la kot..nk snap anak dara yg cung cung mmg da tutup dgn kompang :)

angah said...

nice photographer nie ada salah 1 skil dia snap ambik gmbo...ahhahaha suke x200

ZOMBIE ♥ ♥ ♥ said...

hua , ni bahaya ni =)

muhamadsufian89 said...

err. ingatkan dia skodeng apa tadi. rupa2nya tangkap gambar kompang je. hehe

fiq. said...

Ieqah: betul lah tu, yep, kite org dah tutup muke siap, malu2..

angah: skill kan,,,haha, anda faham

Zombie: agak jugak, tapi tak , haha

fiq. said...

muhammad= haha, kasi suspen

myr amyra said...

sampai mcm 2 skalai cameraman 2 nk tgkp gmba.... :)

nik rosmawati said...

over tol en photographer..hehe

A'IM said...

haha..pro sampai terbaring..haish

ubi said...

fotografer terlampau ke?..hiehe

Golden Rose said...

dia nak snap cincin tu kot....singgah balas dr luna lanun segmen

fiq. said...

myr amyra: ye, apa pon dia sanggup
kak nik: over stunt dia kan
A'im: Prooo...agagagag
Ubi: nampak macam tu la, haha
Golden Rose:kalau nak snap cincin tu kena terbang ikot atas lah... =_= heheheh=D