Monday, July 11, 2011

Main doodle bersama Zureen ...yieepieee

salam & bismillahirahmanirrahim

pagi-pagi dah start online lepas siapkan adik pergi sekolah, malangnye dia kena patah balik sebab tak tahu sekolah cuti hari ni, padan muka kau sebab suka ponteng sekolah!! haha, sedang dok bw sana sini tetiba sampai kat blog Zureen dan mata tertumpu pada post doodle dia, oh ada game la. Sangat best game ni, simple but nice. ni game memang guwa layan masa kecik-kecik dulu. Dulu kalakan, orang tak main kat computer/internet, tapi permainan ni dibuat guna kertas keras. Tapi sekarang pun main jugak bila teringin, pergi google kat tenet je, Tapi agak segan nak main game ni sebab developers dia omputih and selalunya original body tanpa pakaian dibiarkan bogel. Tapi, kini tak perlu rungsin sebab orang melayu kita dah buat game ni, jadi agak sopanlah! haha, pakaian pon tak menjolok mata,jadi,kat bawah ni adalah keadaan doodle selepas aku pakaikan dia pelbagai busana yang tersedia! cekidaut.

Sesuai untuk diperagakan pada pagi raya. :D

Comelkan, up to date jugaklah pakaian doodle ni yah! ops,polca dot-polca dot ini pilihan adik aku :D
dia kata, ha, baru sama (matching!)


educated image!


aha! ini yang paling aku suka, sejuk mata memandang, anak contoh, anak contoh, bakal ..
ustazah pilihan.


notepad: muka Zureen ni ada iras macam ayun ayunar pulak dah. :D

sapa nak cekidaut game ni, boleh p kat sini yaw!. sekian, wasalam.


14 comments:

ezumie esbarisma said...

tomeynyee hihihi..salam singgah

ezumie nk jemput awk join contest mari la join lau sudi ^_^

http://ezumie.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-sesuatu.html

fiq. said...

ezumie: ok, thanks! ok2, insyaAllah

cik tikah said...

hahahaha.. comel je koran gnie. bila na main doodle dgn cik tikah? hihi..

syAzAnA said...

best pulak. nak try lah nnti. suka yg last tuh jugakk!

Mak aku kan...

fiq. said...

cik tikah: ada buat game ni jugak? nak main!! hahaha

fiq. said...

syazana: kan, sama lah! ala2 irma padang pasir,,hahaaa,,,semput...

Cik Jannah said...

HAHA.. memang cute. tambah2 yang pakai purdah..

fiq. said...

Cik Jannah
: kan2 :D

aimie amalina said...

aiyooo..comeynye la aih...

heee..fiq...hometown sy tepen juge..i love tepen..hee..fiq tepen kat ne?

fiq. said...

aimie: boley la :D hehehe, tepen kat aulong la awak.

Cik Jannah said...

aah..:) nanti kita buat gambar kita plak lah. hehe

Adam Idris said...

hebatnye,
saya xpandai la buat2 cm tu, haha

✿ cikcimi said...

doodles pon ade cengini. hee baru tawu. :D

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


xtau la apa yg best main doodle ni sbb saya xpenah buat :-)

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE