Thursday, July 28, 2011

Spontaneous Thursday

Dajal kecil dah ada, tunggu dajal besar muncul lepas ni, petanda Hari Kiamat,
boleh tak kalau aku nak cakap alhamdulillah, sebab dunia dah nak berakhir?




mood: sedih

20 comments:

Sang Penulis said...

: nice quote "Dajal kecil dah ada, tunggu dajal besar muncul lepas ni, petanda Hari Kiamat,
boleh tak kalau aku nak cakap alhamdulillah, sebab dunia dah nak berakhir?" Try cari buku Jurusalem in Al-Quran, sure anda pasti dapat info yang lebih menarik.. just suggestion untuk Fiq.. :)

ArulchelseA said...

sukar nk ckp boleh ke tak? tk pasti..

Abu Huzaifah said...

boleh.. sbb terhapus semua fitnah dan kejahatan di dunia ini...

fiq. said...

sang penulis
Thanks, thanks.thanks

TErima kasih atas suggestion itu, selalu dengar tajuk nama buku tu. InsyaAllah, saya dapatkan, sebab mcm teringin plak nak baca,


Arul: ok, takper

Abu Huzaifah:Alhamdulillah, saya tak tersalah cakap. sebab rasa mcm sedih oleh kerana masalah orang lain

Ain Atika Zailani said...

huhuuu...kite geng lah dengan abu huzaifah..aminnn..

cunndaa said...

semoga kita bersedia ke arah hari penghujung dunia..

fiq. said...

Ain: oh yeke, geng biru?merah?huhu

Cundaa: Amin, rasa dunia ni fana sangat

Hans said...

suka baca komen abu huzaifah
:-)

KimiCnoL said...

semoga tegolong orang yang beriman ;D

Pyka Rahmat said...

takutttt :O

fiq. said...

hans: ye kan, saya plak suka baca comment semua, terima kasih! =D

KimiCnol:amin, sebab tulah saya harap ia berakhir.

Pyka: kenapa nak takut? kalau dah dunia ni saya sendiri rasa macam neraka, saya rasa mcm nak hidup semula.

Elih Japahar said...

semakin nervous menunggu hari 'itu'..semoga tergolong dikalangan orang yg beriman..:)

fiq. said...

Elih: bersedialah =D

Nurnajwa said...

Hee, boleh je klau dh ykin boleh msuk syurga ;D

fiq. said...

Nurnajwa: yakin tak adalah

ema catchy said...

ya true..skng ni..macam2 tanda kiamat kita dah npk

syAzAnA said...

jangan lah sedih. bila fikir balik. serammmmmm.

fiq. said...

ema: kiamat memang dah hampir dekat dah kn...

syAzAnA: sedih la, dunia ni fana tau, hipokrit semua, apa lagi, bila kita nak bersedia kalau fikir seram je... =]

Nizam Ijam said...

adoi... takut aku..tapi semuanya pasti berlaku... :)

fiq. said...

Nizam: oklah tu takut, jangan tak takut plak kan.huhu