Sunday, July 24, 2011

Kulitkalercoklat jadi blog pilihan 23 July dan follower 800

Assalamualaikum
Bismillahirahmanirahim

Aku tak tahu nak cerita macam mana, tapi rasa bersyukur sangat-sangat sebab dah terpilih sebagai Blog Pilihan  Ben Ashaari untuk hari ini, 22 July 2011.Sebenarnya, aku baru balik dari Taman Tasik Taiping masa tu, mungkin sebab tak kesampaian nak naik swan boat, jadinya Allah kurniakan hadiah ni. Terima Kasih ye  sebab pandang blog aku sebagai blog pilihan.  Al-kisahnya:

-aku betul-betul blur bila bukak blog, 
-tetiba ramai gila bebas follower datang follow . 
-ushar shoutbox pulak, ramai yang duk cakap "datang dari blog Ben Ashaari, tahniah terpilih sebagai blog pilihan.." , haish, terkebil-kebil mata aku tak percaya sampailah aku tengok sendiri kat blog beliau.



header ni tak cun,apatah blognya,, tuan blogger plak? tak nak komen...muehehhe
tapi alhamdulillah, ada kenangan untuk aku


Terima kasih dan alhamdulillah jugak kepada follower aku yang dah cecah 800++, alamak, i gila takut kalau orang kata ni entry syok sendiri. Tapi taklah, cuma tak ada idea nak citer benda lain. Apa-apa pun terima kasih sekali lagi kepada follower saya yang pertama sampailah nombor sekrang ni. Follower aku bermula dari 1 jugak, bukan terus 800 ye dak, mcm soalan yang baru-baru ni aku tanya kat mama aku (soalan maja-manja) bila nampak seorang budak perempuan umur dalam 2 tahun,

Aku    : MAma, dulu kita kecik macam budak tu ke?
MAma : Eh, mestilah, bukan dari lahir terus besar macam sekarang...
Aku    : eh, yeke? kan best kalau lahir terus dah besar macam ni, tak payah pergi sekolah..
MAma : Baiklah kamu lepas lahir terus besar boleh kerja, lagi bagus..
Aku    : (ces mama ni...)

hehe, soalan tak logik, saja menghabis masa sambil tunggu nombor giliran nak bayaq bill...
so, itulah:

Terima Kasih daun Keladi, ada sapa-sapa nak follow dua kali?
=D =D =D


notepad: kesian kat bro ben, baru keluar entry orang tak puas hati dengan dia sebab selalu blog pilihan adalah perempuan..Ala, chill lah, korang pon tak kesah sangatlah kan ==' peace. gelabah dah ni.dah lah Malaysia kalah .... T.T



14 comments:

adamainaa.com said...

Assalamualaikum.

kehkehkeh.. tahniah ya. salam persahabatan dari adamainaa. :)

fiq. said...

adamaina.com:thanks awak, hehe,,, sedih jugak...

IEQAH said...

wahh ieqah laa follow dua kali.. nk unfollow tggu yg ke900 lak aih..hehe gurau aje

fiq. said...

muahaha,,,tak baik ouwh ieqah T.T

Ezad Skytech said...

hee..tahniah ye sbb terpilih..(^^,)

Alya Esprézzo said...

hehehe tahniah eyh, alya follow blog nie :)

aLyA_syGS said...

wahh..bestnya... :)
tahniaahh

Bro ahmad said...

blog pilihan..tahniah..d

suriani azwan said...

congrat.....

Santri T.P.I.N.I said...

salam kunjungan...tahniah sbb trpilih dlm blog abg ben.

fiey said...

cool..cool

tahniah!

GaRy™ said...

hehe... tahniah3... dah 800 yer~.. hehe~..

lia AKA milo said...

tahniah!...betul tu semua bermula dari satu..
setiap follower kita adalah yang terbaik. :)

sue perbs.. said...

tahniah.. semoga btmabh lagi smngt nk berblog ye