Wednesday, September 14, 2011

Wordless wednesday #7: antara ada dalam sem 5

Bismillahirohmanirrohim
Assalamualaikum...










36 comments:

Brenda said...

Atas tu tulisan cina ke?..tak pernah blajar benda2 ni semua haha...

Heidi Shafiq said...

happy study.. :)

siti kektus said...

Baca 2 kali bru paham. Hehehe

L said...

ni tulesan aper nieeeh????

http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/beribadah-tp-xberakhlak.html

Ezad Skytech said...

da lama saya tak pegang T-Square tu..dulu time study selalu la ke hulu ke hilir dgn T-square tu..heee...

selamat belajar...(^^,)

Cik Jannah said...

selamatt belajarr. hehe

fieha said...

stdy rajin2 ye..good luck :)

WuMing said...

Tulisan jepun ker?

EyqaLuvender said...

gamelan???
ouh...ade gak eh subjek ni....

fiq. said...

itu tulisan jepun ye kawan2,,, sem ni ada kursus pengayaan lihonggo,,agagagga


gamelan, yes, koko, muzik tradisional, mueheheh

Akue Achik said...

ni aktiviti harian ke?ehehe

fiq. said...

dop arggg,,antara subjek semester ni laaaaaa

Cik Sara said...

Japanese Language + Gamelan.. Pernah ambil dulu..

Best sangaaat~..

aimie amalina said...

jepongggggggggg
lukisan kejuruteraaaannn
gamelannnn
weeee
bes sokmooooo =]

ArulchelseA said...

waahh memang cuak ni...

pengemis Cinta~ said...

tulisan jepun ka fiq.boley belajar bahasa baru ni..sukaaa..;)

H.J said...

subjek dalam bahasa jepun ek..?belajor rajin2 la..nanti nk p jepun nak bawak tuan belog jd translator..haha

caliph shuriken said...

owh, hiragana..
gambatte fiq chan ;)

Saiazuan said...

blaja 3rd language ke?

budakijaupendek said...

erm bahasa ape tu ?

[sutera kasih] said...

ambik kokum gamelan ke ?

IEQAH said...

good luck laa u..selamat study bnda baru :)

fiq. said...

cik sara: wah, nak dekat sama arg ngn kita kan, best ek? hehehhe


aimie: tepat, 100% untuk anda!

arul cuak, tapi mengenjoykan !

PC: yup!, insyaAllah

h.j: belajar lihonggo je, tak expert lagi nak study subjek lam jepong

caliph: hiragana tu amende? haha, tak masuk kelas lagi la,,hehhehe


zuan: ha`ah, 3rd langguange, basic saja kot

BIP: jepon =]

Sutera: yup, yg gamelan tu kokurikulum, yang jepon sub pengayaan, yg LK tu minor KH

IEQAH: thanks ieqah, doakan. =]

teha said...

gudluck yee :) study leklok.. hee ~

fiq. said...

teha:ok =]

Run Away said...

selamat belajar...;d/salam kenal...;d

Ai-Sis said...

tulisan mandarin ke atas tu?

Ijah EmoTemo said...

wah! :)

caliph shuriken said...

fiq.. msuk klas nanti awk ckp dh expert hiragana, nk trus blajar katakana, hukk...

Solihin Zubir said...

err.. tulisan cina ke tu?

rara pinkmafia said...

yeah,guna jari pon boleh.

petuapakar said...

bagus tu. Pasni boleh nyanyi lagu Jepon cam doraemon ke kat TV.

Mesti cuba! Google Gravity

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

fuyo belaja bahasa jepun tu . heee

:)

Santri T.P.I.N.I said...

wah...!! bahasa jepun rupanya...

aleen aiden said...

dah lame xpegang jangka lukis.keh3

Lea Isnawi said...

amek bahasa cina ker?
hebat!