Friday, September 16, 2011

Baby dah besar SETAHUN..Alhamdulillah

Bismillahirohmanirrohim
Assalamualaikum & selamat petang !

Fuh! hahahah... sipi-sipi aku terlepas pandang yang hari ni genap umur blog aku setahun jagung! yehaaa! tu pun aku sedar dalam pukul 5.15 petang sat tadi ! Grrr..naseb baik aku tak terlepas langsung! Kalau tgk Entry pertama aku sebagai blogger, memang aku ada ceritakan yang aku buat blog pada 16 September sempena Sambutan Hari malaysia! yes! hari ni lah! 


ha! abang pon terkejut gak? -kalah editor tau. 

So, sekarang dah 2011, baby From My fingertip (sebenarnya) dah pun setahun! jangan ingat aku mcm remaja-remaja lain yang buat benda tak senonoh masa hari Malaysia! No..No..No..No...

Memang tak dinafikan, sangat banyak kenangan manis bila jadi blogger. Paling best bila kita rasa macam ada dunia lain selain daripada dunia yang- bangun pagi, pergi kuliah, balik kuliah, pergi diskusi, tambah lagi dengan assgnment dan projek segala pulak. 
Bila tension, kat blog ni la aku buat entry, mesti ada rakan blogger (korang yang sedang membaca) yang buat aku tersenyum.hurmm =]

 Thanks kawang-kawang!
(siap dapat ramai kawang-kawang baru lagi!) 

FMF ni blog kecik je. Serious penulisan aku kadang-kadang santai je bermakna, tak ada fakta atau nota-nota penting pun yang bermanfaat untuk exam korang. Semua propa je. (kalau sapa-sapa nak komen ttg blog aku ni, di alu-alukan)

Next, antara kenangan lain, bila FMF ni direview oleh Ben Ashaari sebagai blog pilihan konon..haha dan Wuming dalam entry beliau INI. Lagilah bertambah syiok. Tu yang buat bertambah mood nak berblogging. Ha! GA pon dah pernah menang even saguhati pun..haha, sedikit sebanyak bolehlah menafikan ura-ura yaang aku ni tak bertuah. (ura-ura tu aku sendiri yang buat)..hehe

Untuk korang semua, jangan sering serik ek datang blog aku dan baca entry walaupun lagi 10 tahun yang akan datang.muehehe.

naseb baik ada tukang catat >.<'

26 comments:

EyqaLuvender said...

wah...congrates fiq!
da setahun,da bsr baby,da bley pggl mama die da...hehe

yeay!pengomen 1st!

fiq. said...

huh, nyampah tau mama-mama ni, papa lah! hakhakhak

EyqaLuvender said...

sengal ler fiq neyh~

fiq. said...

eyqa:kah2, sengal mengal kengal

ArulchelseA said...

selamt ulang thn yg pertama..

fiq. said...

arul: thanks arul, yeah!

budakijaupendek said...

congrats fiq! =D
keep blogging ye..

caliph shuriken said...

congratz bb dh stahun ^^
jaga bb baik2 yer, hukk...

Syazwan Che Deraman said...

woo!!
pernah di review woo.
heheh
sama la kita.

lepas ada orang review.
semangat nak blogging tu ada.

fiq. said...

budakijaupendek: thanks, insyaAllah...

Caliph!: hahaha, malunye..thnks2

SCD: hurm2, same la, itu la, mcm pemangkin semangat kan.

AIEN NOT ALIEN said...

Selamat Ulang Tahun yang pertama fiq... :)

aimie amalina said...

weeewiitt!
selmat ari lahir beloooggg
same ngan hari lahir Malaysi
kelaasssss kaauuu fiiiqqq =]

fiq. said...

ANA: thanks ye aien =]

Mie; tau takpe, hebatkan tuan blog, pandai carik tarikh yg seswaii

Ezad Skytech said...

selamat ulangtahun yang pertama untuk blog ni..hee...(^^,)

fiq. said...

ezad: thanks ye ,sebab selalu datang sini =]

iMBobo said...

happy bday to your blog! :) happy blogging fiq!

fiq. said...

Bobo: thanks yaw =]

Bro ahmad said...

happy blogging..befday awak sama ngan bro 12 april huuuu

fiq. said...

bro ahmad: oh, yeke, haha, kembo lagi =] =]

H.J said...

haha,,terbaik la..selamat ulang tahun blog fingertip..nampak macam dah blogger otai da..ehe

fiq. said...

H.J : nampak beno nipunya, thanks

aimaniman said...

heppi bzday untuk fmf,.. bestuw br setaun tp follower dah ribu riban, tentu syok berbolog kan.. mula2 bc entri akak ingat dah ada baby setaun rupa2nya baby fmf...

fiq. said...

aimaniman: haha, jangan salah sangka okeh. tak de la beribu riban. 1k je larg, tu pon paling minima =] =]
blogging memang best

ekabukanmakcikkau. said...

wahhhh kool . aku pon dah tak hengat bila masa birthday blog haprak aku . aku harap bukan ini hari lah , aku pokai nak belikan hadiah erghhhhhh

fiq. said...

eka: bagi kiss2 je, hahaha

zieyzain said...

wahh, bestnya da setahun. keep on blogging yah,..=)