Thursday, September 15, 2011

video favorite adik gua, comel doe!


bismillahirohmanirrohim
Assalamualaikum

semalam baca entry Chegu Zubir tentang fakta youtube, tak sangka salah satu video feveret adik gua: wokni bucuk (video Charlie Bit my finger) jadi salah satu video howt yang selalu visitor pergi, lebih kurang 212 million views. Mestilah adik aku salah seorang yang menyumbang angka tu, hurm, hampir 356 views kot, sebab tetiap hari dia bukak. Kadang-kadang dia sempat jugak berlakon sambil tengok video tu. Dia jadi Charlie, aku jadi abangnya. (apa ntah nama abang dia, lupe!)

Video Charlie bit my finger

sampaikan, kalau nak kejutkan dia bangun sekolah, aku kena on laptop dan bukak video ni. Bila nak dekat habis video ni, confirm dia akan tersenyum and ready nak bagun tidur! cis!

15 comments:

EyqaLuvender said...

bpe umo adik fiq uhhh?
da tu kalo b'lakon adik gget jari fiq la???

Ezad Skytech said...

video ni popular kot..hee~

fiq. said...

iqa: rahsia,hahah,,kecik lagiii

ezad: tau tak pe.memang.

Cik Sara said...

hahaha..kelakar juga adik kamu ye.. tak pernah tengok pun video ini..heee

H.J said...

terikut2 la adik fiq pasni..haha

ArulchelseA said...

ramai yg ikut dah video tu..memang comel la baby tu... kih kih kih.. kan best de anak comel cam tu..geram je pipi budak tu..

AIEN NOT ALIEN said...

fiq...sama la kita.. adik pun suka tengok

awww...charlieeee!!! hehehe...

aimie amalina said...

hahahhahha
adehhh
boleh pulak adik fiq cam u
laaaayaaann jela ye..kiki

fiq. said...

cik sara: haha, cik sara patut tgk ni, tgk riak muka si charlie ni! hehe

fiq. said...

h.J: tahu tak pe.dah kalau hari2 tgk video ni

arul: berangan plak dia! haha

A.N.A: yeke? boleh la kawan ngn adek kita.

mie: tu la, pueh dah layan

amranaiman said...

sakit~~

Luqeem™ said...

kesian bdak yg digigit tu..hehe

budakijaupendek said...

pernah tgok video ni.
hehe, memang kelakar reaksi budak tu =D

Saiazuan said...

agak popular :D

iMBobo said...

baru tahu ni, nk tgk jap hehe