Thursday, September 8, 2011

spontaneous Thursday : yaAllah

Lusa dah nak balik kampus, tapi demamlah pulak.
Tambah-tambah lagi, kad pelajar aku yang kene telan kat atm Bank Islam belum dapat dipulangkan lagi. Officer kata, "kalau esok tak de jugak dik... adik, buat je lain". 


Pakcik, pakcik. Pakcik kan keje bank, bak mai sini RM100, saya boleh buat lain kad matrik tu. grrrrrrrrr

Tolonglah doakan aku , ye kawan-kawan

10 comments:

Luqeem™ said...

demam ape ni?panas ke dilema nk blik? haha

dpt jgak terjah blog fiq..hehe

Lea IsNaw! said...

lepas ni wat kad atm bank islam
better asingkan dengan kad matrik
lagipun lepas blaja, kad matrik dh xleh guna dh

Santri T.P.I.N.I said...

pakai my kad pun boleh wat kad ATM...

ada hadiah untuk yg selalu jenguk blog saya :

http://www.4shared.com/file/08_I9FA1/T_LAHIR.html

Nizam Ijam said...

jangan lupa makan ubat

aimie amalina said...

hayooo
ciannye dieee
get well soon ye
mkn ubt
minum air memanyak
cukup rehat taw
ayoo
kad bank tu usahkan pelan2 ye dea =]

EyqaLuvender said...

fiq...get well soon...
gudlark for the new sem...
sbr ek...mcm2 mslh plak kn tym nk msk sem bru ni...

ArulchelseA said...

aku pun demam jugak ari ni... sama2 la berdoa ye..

caliph shuriken said...

jgn demam ok, huh..

uikks, cmner kad matrik bole kena telan kt atm bank tu?!

Nur Amalina Ahmad said...

get well soon :)

fiq. said...

thanks ye kengkawang2 =] aminn