Thursday, May 5, 2011

CONTEST GAMBOR PALING COOL



assalamualaikum, dengan masa yang terluang yang sangat banyak untuk kali ini, ate teman sangat berkobar-kobar untuk menyertai pertandingan photo keluaran Mrs Amad ini. hah! Mekeme-mekeme semue bolehlah menjenguk ke belog beliau atas LINK INI . JAdi ye, teman nak ceghitekanlah serba satu, eh serba sedikit tentang syarat-syarat dan terme-termenye :

Syarat-syaratnya cam bese lah..

1. Haruslah seorang follower saya ye.. [UDOH SELESEI]
2. Buat 1 entry yang tajuknya CONTEST GAMBOR PALING COOL n letakkan gambor/banner di atas kat entry korang. [UDOH SELESEI]
3. Link kan entry ni kat entry korang tu.[UDOH SELESEI]
4. Letakkan gambor yang korang rasa paling cool. Gambor sorang buleh, berdue buleh, beramai-ramai pun buleh..janji COOL..TAKYAH nyatakan sebab2..[UDOH SELESEI]
5. Gambor 1 je jgn banyak2..[TEMAN TAUU..]
6. Tag seramai mana kawan pun buleh..janji tag..[IYELE...]
7. Then tinggalkan link korang kat ruangan comment entry ni.[ZAZZ]

Tarikh tutup : Bila saya rasa saya nak tutup, saya [mRs AMAD] akan annouce


JAdik, gamo-gambo yang teman nak pertaruhkan adelah:
**klik untuk saksikan bukti bahawa pic ini memang cool






dan mekeme-mekeme ni adalah yang agak bertuah kerana menjadik mangsa ke'tag'kan teman...:


-Shahrul Izwan
-Cunndaa
-Ziela
-Atiqah


11 comments:

cunndaa said...

gud luck ye...
tengs tag cunndaa...
nnt cunndaa cr pic dulu..law ade, cunndaa join ye

Shahrul Izwan said...

baik2 saya akan join! thanx tag! :)

♥ Atiqah ♥ said...

orait..pagi nanti tqa buat ya..nak tdo..sgt ltih ari ni.. =) btw thnks tau..

fiq. said...

contest tu dah tutop dah

Mrs. Amad said...

dah diterima..gambor dah update.bleh check..tgu result k..gud luck!!

fiq. said...

yeay!! saya diterima...

nik rosmawati said...

pic ni mmg cool la :)

fiq. said...

yeke nik, tenkiu su much ok, jangan lupe vote2 ok [hahahahahah]

imaza93 said...

good luck !! :P

J.Syazwana said...

yuhuuu.
gud luck !
teheee ;)

hayatunfadzila said...

aslkm..
salam perkenalan n gud luck..
gmbar yg happening..=)