Monday, May 2, 2011

betul ke Osama bin Laden dah meninggal

assalamualaikum + salam sekahtera.


Betulke Osama bin Laden dah terbunuh ? saya harap bukan dia, tapi kalau tengok berita tu, mesti akan cakap " Osama Laden telah terbunuh..." siap dengan segala biodata dia lagi depa cakap , plus, president AS pon telah mengsahkan kematiannya. T.T




-mereka bergembira dengan berita ini. Tak kira hebat juga dengan ucapan pelbagai pemimpin dunia yang mengucapkan tahniah atas kejayaan tentera Obama dalam melancarkan serangan sehingga membabitkan kematian Osama bin Laden.

notepad: tapi tak kurang jugak berita lawak bila sebuah stesen tv mebi fox TV kot yang buat berita ni, tapi tulis "Obama bin Laden "dead" ba*@&ng " kan...hurm.

10 comments:

Cikgu Nurin said...

Ha ha ha..tu laaa..nak sangat bunuh orang...ter'bunuh' presiden sendiri..hi hi..Alah..propa Amerika je tu dik...

fiq. said...

haha,,,,
taw takpekan....
obama laden, terkejut obama.hehe

hantu said...

erkk obama?huhu adoii

Ashraf said...

konspirasi je tuh..hehe

zures said...

Hanya Tuhan yang tahu...

Made Budi said...

Ada unsur psykologis atas kematian Osama Bin Laden.

Tewasnya Osama, diprediksi akan menjadi semangat baru bagi kelompok2 radikal untuk menunjukkan keberadaan dan kekuatannya.

shahirahismail said...

tu semua konspirasi AS kowt .
mcm bukan O.B.L jeaa .
heee :)

fiq. said...

ye, makin lama makin diragui,
nampak sangat depa edit daripada gambar sebelum ni.
huh

nik rosmawati said...

mcm tak caya jea osama dah meninggal.kena tgk bukti baru leh cayakan.

fiq. said...

mcm tidak je nik, toksah saye, terbayang2 bila nanti osama munculkan diri..haha, tercekik ame rica....