Sunday, February 13, 2011

SEGMEN Senyum Tak Nampak Gigi

Assalamualaikum Olls

Hahha, lepas satu contest ke satu contest. Terlebeh rajin ni, bukan apa, hari Ahad memang free, so, sajalah nak berhobby sikit -masuk contest, tapi untuk suka-suka sahaja. Ye lah, nak share pic kat blog ni... Oke, untuk this Segmen, we call it Segmen Senyum Tak Nampak Gigi..ahaha..contest ni menarik ye sebabnye Tuan Contest ni agak pelik macam mana gaya senyum tak nampak gigi sebab bagi saya, senyum gaya ni adalah biasa, Saya tangkap gambar, memang senyum zik mulut rapat2. Memang jarang nak tunjukkan barisan gigi yang tersusun ni (macam kampung tersusun). tapi, selepas banyak album gambar diterbitkan, ternyatalah saya lebih sesuai senyum tanpa tunjukkan barisan gigi, orang kata, lebih ikhlas kalau sedekahkan senyuman dengan menunjukkan barisan gigi depan tu kan. Oke, sesiapa yang nak join jugak segmen anjuran CIk Muas ni, please CLICK HERE for futher information, take a look ok.


:: Tak banyak gambar saya yang senyum tunjuk gigi mcm ni, ahaha, Gambar yang senyum tak nampak gigi mcm kat bawah ni banyaklah!
\
/
\
/
\
/
\
/
\
/
\
::senyum tak nampak gigi 1


::senyum tak nampak gigi 2


::senyum tak nampak gigi 3


::senyum tak nampak gigi 4

Oraite then, saya nak tag mereka untuk join venture dengan saya:


Good Luck & have Fun

6 comments:

nelly said...

Gud luck ..
=)

fiq. said...

tx nelly =]

Miaainis said...

time kacih tag fantasiamaya....hehehe
sy senyum bila nmpk gigi jdi versi laen n bile xnmpak gigi pon jadi laen..huhu tapi mentainnn manisss ;)
-perasan jap- tettttt... nk join jugak laa SEnyum Tak namPak gigi Nih..lepas nih senyum apa pulak?? hihi

fiq. said...

wahaha kesimpulannya memang manis la ni yer?
baiklah!
sila lah join adek manis.
lepas ni senyum ala-ala kambing plak

azzey said...

Gud luck ye..:)

fiq. said...

ORAITE AZZEY