Saturday, February 5, 2011

entry wajib bila habis cuti

Assalamualaikum

hallo semua geng. Tahu dah, hari mesti datang jugak. tu sebab saya benci CUTI,
sebab bila CUTI, mesti 'HABIS CUTI' pon ade. wah, naik lemak lah kalau tak nak habis. 
APe point ko hidop? hehe, hari ni hari sabtu, tiket saya balik Tg Malim hari ni la, bukan macam kebiasaan , Hari Ahad. Ni semua gara-gara lambat ke Stesen KTMB, malas arg nak menapak kat stesen tu, next tyme nak buat cara SMS ja boleh tak? Call je ke? Neway, cuba baharui sistem anda (KTMB), kalau2 melalui miscol pon boleh tempah tiket. Kita miscol, KTMB call kita balik. 
Gud Idea. Pintar Cerdas. Ni barulah dikatakan menyenangkan rakyat. Generasi Hebat. Boleh saya usulkan pendapat ni tak kalau2 Dr. Zambri (MB PErak) datang ke UPSI lagi?
Boleh kot.
Saya kan anak jati PErak.
Pernah mengharumkan nama Perak.
Ni dikatakan pencetus revolusilah ni, Sejarah tamadun Negeri Perak.
Boleh Mencipta kemajuan.
&; in nutshell, sebab pemalas. Ish, tak baik lar cikgu.
Ok, Alhamdulillah, dah nak balik dah petang ni (5.19 petang jap lagi)----kan bagus buat statement macam ni.
 Patut bersyukur sebab dapat tiket & tak perlu susah2kan kedua ibu bapak hang nak p hantaq hang kat Tg. MAlim. Duit habis, tenaga habis. Psiko lagi!

hehe, hopefully, perjalanan pengajian saya lepas ni berjalan dengan lebih lancar. terus bersemangat Dan harap2 juga tak dapat suprise lagi macam last week. Dua projek enjin dalam masa kurang 24 jam yang had orang lain buat selama 1 minggu. Gila hebat saya ni. ada anugerah Pengetua nak buat. Ni la fast learner. Plus, harap2 persembahan modul gempaq dan tally ngn apa hajat yang ada kat hati ni. phewwww! berat ni. modul presenttion yang ala-ala micro teaching..Hurm, mcm tu lar. 

Oke, saya sememangnya seorang yang bersemangat, kalau assignment tu, suka sangat buat awal-awal (bukan last minute) & buat dengan jiwa.

Notepad: baik saya siap cepat2, nantikan ayahnda bising2... dah kul 4.30 petang ni. see u!

4 comments:

Amanie Ashraff said...

ehe bagus2. tp last menet tu mcm da jd trend student skang =.='

fiq. said...

hurm, memang pon... dah fitrah dah, bukan lagi lumrah kan

eija hassan said...

bestnye da abess cuti.
ija ni,tggu result spm.
sgtt boring!grr=='

fiq. said...

haha, biase arg, orang tunggu spm memang berkobar2 nak sambung blajaq lebih2 lagi kalo tak buat pape :P