Tuesday, February 8, 2011

aku semangat nak join contest "Aku, Dia dan Vintage"

Assalamualaikum ols & selamat pagi. morning2 yaw.

Alhamdulillah la, tadi aku bw, terjodohlah dengan satu contest ni. contest about photo edit..hahaha. kalau contest macaam ni siyesly aku sangat berminat. yelah! bila lagi nak showkan photo-photo aku yang banyak gile kat laptop ni. dekat 40 album dah kot. Nasib baikla laptop aku ni baik punye prosessor.  Bhahaha. korang kat luar tu kalau nak join, boleh la folo bro kamarukom & bace syarat2 dekat Contest Aku, Dia & vintage :) Cool beb.

Ok, untuk contest ni, aku nak pertaruhkan 5 gambar sebab aku taw bro Kamarukom ni akan amik 1 je...Bhahahaha



PERTAMA




Some friends are Forever :)
ni adalah jam aku & best friend aku tyme outing kat Times Square sem lepas :)



KEDUA





:: Ini masa aku melawat Rumah Panjangggggg kat Ulu Penyarai, Bintulu Sarawak. Dalam gambar ni ada aku & abg aku siap ngan tikar free lagi weh, handmade org rumah panjang ni. Pendalaman betul ni weh, ni pi sana kene naik bot beso, kecik. Jauh Perjalanan Luas Pemandangan. Can`t forget this momment


KETIGA







KEEMPAT



Last, KELIMA




---------------



ok, nak tag mereka ni:

11 comments:

Amanie Ashraff said...

suke gambar jam dgn yg last skali :)

Rie Zarchry said...

nk request tutorial camne nak bg nmpk vintage bleh? hehe

azzey said...

All the best utk awak ye. nice pict.

azzey said...

follow u....

man yusoef said...

wah..ini sudah lebih...haha..gud luck yea

kamarukom said...

tenkiu join ye fiq! ;)
nice vintage ;)
gudlak okey ^^

aqish basir said...

cantek nye! all the best!

fiq. said...

amanie: huk2, ama nie plih yg xde orang..kui2..nmpk sgt model2 xde aura..haha

Rie: tutorial? wah, toksah la, ni budak tadika je pon yg ajar saya..haha

azzey: thnkx awak :) awak xjuin?
ok, i`ll folo u too dear

man yusoef: perli ka? gud luck too a,,, pic man lg versatile, guna dslr kot. kita ni guna compact camera ja.. :)

Kamarukom: pilih la yg mne berkenan,,,hehe

Aqish: thnx awak, wish me gud luck :))

padle said...

gud luck!

nur shafini nordin said...

unga suke yang last....chaiyok a'a...kalau dah tersurat rezeki..insyaAllah and this is just for fun kan.....all the best...chilll

fiq. said...

padle:tq su much oke

un`ga: yeah! doakan oke. Jangan sedih2 ye