Saturday, February 12, 2011

Contest Senyum Paling Ceria!!!


Assalamualaikum & hallo2


ini adalah suatu contest menarik daripada Cik Namee Roslan untuk para blogger!
ahha, mai rapat2 tengok terma dan syarat yang Cik namee dah tetapkan ye. Senang je, pi kat link yang saya dah state kat atas ni. Make sure hampa semua letak pic yang ceria taw, jangan salah faham, eh salah tengok gambaq kat atas nun. So, untuk saya, saya telah memilih gambar di atas untuk masuk contest ni, Banyak dah saringan saya buat dalam kalangan pic2 saya yang beriban tu. Akhirnye, nilah yang terlayak.

/
\
/
\
/
\
/
\
/
\
/
\
/
\
Gambar ni menunjukkan reaksi saya yang cukup ceria pabila larut malam, 
agagaga, xlah, gambar ni ceria sempena masuk sem baru. Kemas2 barang & packing barang untuk mulakan hidup baru di sem baru di UPSI yang lama.

So, akhir kata, saya nak tag 3 orang manusia ini untuk turut serta dalam contest ni, mereka yang bertuah adalah:





4 comments:

Ai-Sis said...

comel ohhh.hahaha :D

fiq. said...

tq ai sis. bes2 je. inspired by akim-inikah cinta

Ifah Ibrahim said...

hehe thnks tag...nk kena selongkaq hard disk la cmnie

fiq. said...

wa, hard disc tu.aha