Monday, January 31, 2011

teringin nak jalan2, lari2, guling2 atas air

assalamualaikum

petang ni adalah petang yang stress walaupun dah balik kg.
bukan ke sepatutnya happy dan rasa indie bila balik n semakain menjauhkan diri dengan kampus?
huhu, sepatutnye begitulah, tapi masalahnya bende yang kat kampus tu saya bawak balik!!!
Assignment la, apa lagi. stress gile nak carik pasal IQ test ni expecially pasal kecerdasan logikal ni, adalah sikit dapat, tapi the correct answer tak dapat. redha.
hurm, bila dah sampai rumah ni, tabiat buruk dah start dah. apa dya?
tabiat tak mandi 3 hari, hurm next, tidur ikot sesuka hati, makan pon ikot sesuka hati & online 25 hour! kalau kat kolej, YaAllah, saya nilah yang paling busy rase! kalah NC.
hehe, bila dah stress ni, mulalah jadi imaginative terlampau. teringin nak jejak air, kalo tak pob, dapat lari-lari atas air. mcm ni:
\
/
\
/
\
/
\
/

ahaha, peace weyzzz rase!!
bila lar taman tasik nak buat gitu.
tapi kalau ade piranha, tak mahu saya pegi jejak2, tak pasal2.

notepad: hari tu mcm ade dengar pasal ni kat berita tv, kat mana tah. KL?
hurm, doakan segala assignment saya siap dengan berjaya


11 comments:

Rie Zarchry said...

1st time singgah :)
kalau students, mmg gitu la
balik ke tak balik, assignment ttp kejar..hehehe
gudluck in studies!

fiq. said...

hurm, tol2..
mcm damping malam plak assignment tu.
btw, trimas

KizZ said...

Hmm..Tu r..Nyampah tol..sebok je assignment nih nak ikut balik cuti raya cina skali...

Jom sini,
Tong-tong duit,pelik ke?PArt ii

fiq. said...

huhurm, adat belajau la kan kiz....

ifwat SAHAJA said...

hehehe, tak mandi 3 hari? betul ke? hehehe

hamzah ian said...

rase nk duk dlm belon besor tu... hoho

fiq. said...

ifwat:wahahaha, xcaye? kahkahkah, tak sampai 3 ari kot, tapi taklah sekerap mcm kat hostel... muehehehe

hamzah:kan2..best..release tention

amira afiqah said...

klu lah boleh masuk dlm benda tu.kan best.HAHA

fiq. said...

afiqah: musti2.huhu

Nurulbadiah Lai said...

jom kite duk dlm belon tu sama2 nk dear hehe

fiq. said...

teehee, nurul..lagi heaven rasenye nanti