Tuesday, January 11, 2011

Taiping dah ada Down Town

....tapi saya tak taw sekarang masih ada ke tidak.
ahahaha...oke2..sory,
assalamualaikum....sory lar terlalu excited ngn DownTown.Ah!
Giant lagi Excited! hehe... ni lar, Down Town kat Taiping, 
business hour sampai ke pukul 3 pagi ala2 kat KL tu, tapi ni
version Taiping, Bandar Warisan punyer. test market kot.
alahai, anak dara mcm saya ni takkan nak mintak izin kat ayah kate nak kuar p Down Town kot?
sumpah, tok ley!...tapi alhamdulillah lah, berkesempatan jugak turun p Down Town ..kebetulan.
ngan the whole pamily. tak ada banyak sgt barang, tapi oke lar.


:: ini argg, org kate shout box dalam kehidupan realitinyer



::sikat je pon






::huhu, dah dapat Rayban... nyaris2 nak online shoping je...
make sure jgn patah lagi..mahal tuu... :P




::kul 3 pagi ada kat luar lagi, generasi hebat








notepad:aku suka tang nama dy je. Down Town,,hehe


2 comments:

aqish basir said...

amboi..taiping..qis ta pnh sampai tai[img lagu cehhhhhhhhhh

fiq. said...

lol..xphn smpai?
t cuti p la okeh....best ngt taiping.
p bukit larut...
ada switzerland kt atas