Monday, January 10, 2011

first week of 2011

assalamualaikum

so, how`s your 2011?
minggu ni minggu pertama kan?
semua dah pulang hostel kan?
dengan azam baru kan?
mcm mane AJL semalam?
MU vs Arsenal semalam?
boley nak tanya?
so, saya tak ke mana-mana semalam, terperap je dalam bilik hostel ni..ehehe..
mane taknye, sayang bilik. tahu sape menang AJL pon dari housemate. 
Sekadar tau je la, yang Ana Raffali jore tahun ini punye AJL
dan tahu jugak la berapa ramai yang kecewa kerana kalahnye FAizal Tahir.
Bagi saya, oke je. MEmangkan selalu AJL buat keputusan yang tak diduga.
Mcm AJL tahun bila tah (tyme tu still ade kat MAtrix) , MUH jadik jore lagu.
Rumate saya punye tak boley accept yang MUH boley jore dengan pendapat dia bahawa Band Indie 
tak boley menang. Boley plak macam tu ek? bes tu, bakpe deme masuk kan?
ok, semuanya rezeki. Mungkin tu cara untuk meningkatkan populariti dan penerimaan orang lain terhadap kemunculan baru mereka tu. T_T.. pape pun, tak nak amik taw.tak nak amik taw..
TAK MINAT TEMAN.




owh, baru terpikir, first week baru je lepas, so skarang bukanlah first week kan.
tapi, first week mcm2 dah jadik. :P
HAri Khamis adalah hari yang paling pack, dan paling pack dalam sejarah pendidikan saya..
dari pagi ke t/hari,
dari t/hari ke petang,pastu bawak ke senja, lastly, sampai lah malam.
but, alhamdulillah, Jumaat memang free. no class, no tention.
haish, kekonon tention sgt, itu je pon keje. aha.ngade2.
walaupun sekarang dah 2011, tapi ada satu bende yang selalu saya fikir.
macam mane nak hilangkan rasa menyampah kat seseorang. ??
Since, sedarlah , aku pon bukan lah baik pon, maybe kengkadang annoying gilek an.
tapi siyes ar, nak tengok muka orang b`kenaan  pon tak boleh, macam suami benci tengok bini (vise versa) bila orang dah bomoh2kan. ahakz..sape pulakkan nak bomohkan saya dalam hal nih.
ni soal hati (ceh..) , dan secara tak sengaja, azam baru pon muncul supaya terus buat DERKK jer.
sorry to say beb, papepun aku taw aku tak salah ape2, tapi malas nak layan kerenah keadaan. sudah2 la, penat layan kerenah kehidupan dan birokrasi masyarakat.
emo.emo.emo.emo
lame2 boley pikir jadi anome beb! ko taw anome pe kan. ..?
xada apa2 unsur pentingkan diri , lebih2 lagi unsur2 kapitalisme, sebab ko memang tak menguntungkan.
ha..nah!









hehehehehehe,,,
sory la, salah satu sifat saya adalah ego.
sifat ego yang ada dalam diri ni menag tebal gilek, so saya akan buat bodo je ngan 
sape yang saya mahu..heheheh..
eh2, peace oke. Life must go on.


notepad: Oke, stop! xnak emo lebih2 sebab nanti rambut gugur lagi laju dan selera makan bertambah2, dah la buntu mcm mane nak download photoshop. anyone cn help me? ta kesah la cs2 ke, cs3 ke, cs5 ke. 

2 comments:

aqish basir said...

awak ego???
ohmeygad..kalo ego kne tgk tempat tau yang...

fiq. said...

huhu...tak bertempat dah ni aqish