Sunday, January 23, 2011

sape gile novel Malaysia, silalah klik sini.

assalamualaikum
&
Selamat pagi olzzzz.... dah cukup tido ker?
rase2 ada plan tak nak pergi Shah Alam?
ha, kalau ada, bagus sebagus bagusnye la tu, bolehlah kirenye kalau korang semua ke:

KARNIVAL KARANGKRAF, yang bertempat di KOMPLEKS KUMPULAN MEDIA KARANGKRAF, Lot 2, Jalan Sepana 15/3, Seksyen 15 Shah Alam pada 28 - 30 Januari 2011, di antara jam 9.00 pagi hingga 6.00 petang! 

KENAPA??? untuk :

Dapatkan novel-novel saya secara diskaun di sana. Sambil membeli, sambil beramal. Dan kawan-kawan, anda juga boleh bertemu dengan novelis kesayangan kawan-kawan seperti Dr. HM Tuah Iskandar, Ramlee Awang Murshid, Meen Zulaikha, Norzailina Nordin, Aisya Sofea, Iris Ixora dan ramai lagi.

Fuhh!!!! Bestkan kalau dapat jumpe mereka, terutama sekali Penulis novel Thriller No 1 Malaysia, Ramlee Awang Murshid
Gua memang admire gile dengan dia!!

Yang paling best, diskaun 30% - 50% menanti kawan-kawan di sana. Apa lagi? JOM SERBU!!!

Ha, kalau nak tahu kenapa karnival ini diadakan
adalah kerana
 Penderitaan  Mohd. Shah

dan  Mohd. Hairuman 


uish, ni saya pon ade baca berita kat KOSMO! hari tu.
serious, kesian giler! Hope, mereka ni tak putus semangat, tak give up dan tak fikir hidup ni dah tamat.

saya telah mendapat message daripada kak Elee Mardiana iaitu salah seorang daripada penulis yang terlibat dengan karnival ni. Katanya, seluruh royaltinya daripada 4 buah novel akan didermakan kepada Mohd. Shah dan Mohd. Hairuman.







Royalti itu akan terus diserahkan kepada kedua-dua mereka ini oleh penerbitnya, Karangkraf.

so, apa lagi, jom kite membaca & beramal beb!



13 comments:

~WaNniE~ said...

wah...best ni kalau dapat join..
tapi sayang...wannie tak dapat nak pergi laa.....sebab time tu sepupu kahwin.... :(

fiq. said...

yer, kalo dpt p mesti best, dapat jugak jumpe ngn penuli2 novel yang best...
hehe, owh, yeke, syg seribu kali sayang..
takpe, mungkin org lain boley p :P

~eZmALiZa~ said...

insyaALLAH..time ni ezma cuti taw..bole kot pergi sane...lgpon cuti CNY lame..hehehe... :D thanks for the info dear... :)

fiq. said...

oraite.
u make me smile darl :)

Mawar Merah said...

Erk. Ngerinye tgk gmbr adik tu terbakar. Cian diorg kan? Smoga amalan murni Karangkraf mendapat sambutan agar dua insan yang memerlukan tu dpt dibantu.

fiq. said...

yer...semalam bace kosmo! tgk pic dia..
kalo bende tuee jadik kat saya,
xtahu la nak ckp ape..
sesungguhnya , Allah menguji org yang tabah.
ye, insyaAllah

Bob Merley said...

kesian diolang

fiq. said...

ye la bob

aqish basir said...

kesian tgk dia...sedih sgt bila tau dia ank yatim..hmmmm-(

fiq. said...

aqish: itulah, :'(

atiEy_[azHa] said...

aduhai. takpela, doa aje yang dapat dikirimkan. semoga penderitaan mereka akan berkurangan dengan adanya karnival yang sambil beramal ni.

fiq. said...

atiey: btol2....

~~su manje~~~ said...

thanks info..
salam ziarah dari su manje