Tuesday, November 30, 2010

canggeh la hampa

lol!
saya ni seorang pelajar2 pintar cerdas.

owh, missing.typing error here
pelajar kursus pintar cerdas..hikhik
jadi saya selalu la google gambar2 yang menarik.canggeh.dan tak mungkin akan dapat saya buat.
seronok tengok gambar2 mcm ni, org kate boleh tingkatkan harga sesebuah kehidupan..lol
merepek la u...
contohnye ni
note: pelukis hebat ni memang 5 bintang dari segi kecerdasan visual dan ruang!
kecerdasan dari matematik pon ade, bukan ape, mesti la nak melukis tu kene ade ukuran2, betul kan.


credit2


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

 Google hebat
This is awesome.
**awat la budak2 tu cool je tengok gempa bumi tuh
kalau saya melawat dekat situ, sumpah tak nak datang lagi.




Google Hebat
**cool!



Google Hebat

**Memang nampak real
aku rase semua orang kat situ pon tertipu
sebab tu la diorang semua jalan tepi2..lepas tu usha2, "ape pasal la orang kat tengah-tengah tu gedabak..."
kikihkih


Google lagi
**Gedabak!



**giler teruja! 
` 0 `
di jalan raya ada kolam pakej dengan penguin..penguin?
ape2 la.



haha..good job!
orang yang fikir up sikit
mesti ingat lori ni ade buat tangki ala2 aquarium.
hakikatnye, lukisan saje

-----------------------------------------------------------
yang ni kek pulak






**awesome kan

note pad:      nak buat kek biase pon, belum pernah,,,
kek lapis sarawak la dulu
thanks Goggle



5 comments:

♥cutebabygirl♥ said...

creative gilax!

yenyenpreng said...

i love the fact that with a hint of shadow, they make the bottle seems alive :)

fiq. said...

yeah, really real look! that`s why we call them people who have great sense on visual n space

manna_salwa said...

art yg chantex..

fiq. said...

sungguh kan.....
haha