Saturday, November 13, 2010

credit to Miss Yeyen


assalamualaikum + samat malam
hah! tarik nafas dulu dan hembus...
harap2 perasaan marah , begang, sedih dan rase nak memaki hamun pergi bersama angin malam.
pe taknye, betul2 MYSIS sudah melampau. dah 3 hari dok tunggu kot2 mysis ni boleh
baik2 sikit, kot2 senangla nak add subjek. fuh! haram, xdeknye.hahahaha
lupekan lah sekejap... nak jawab soklan dari cik yeyen ni...
dah lama dah soalan2 tergendala, saya tak jawab... 
.
.
.
.
.
.


Q: Is there a person who is on your mind right now:

no one 


Q: Do you want children : 

Ha, first soalan, sudah mencabar nampak...ni nak kene rujuk muka surat berapa, ensiklopedia ke? hahaha..actually, saya nak anak ramai-ramai... hahaha... kan bagus, boleh tambah umat Islam, & hopefully, umat Islam yang bergunalah... InsyaAllah.
lebih tepat lagi, 3<anak<6

Q: Do you smile often : 

haruslah...but ikot mood jugek


Q: Do you like your hand-writing? : 

my hand writing was just ordinary. Sometimes like and sumtimes dislike.
FYI, my hand writing alway changes according to my mood.

Q: Are your toenails painted:  
No! haha

Q: Whose bed other than yours would you rather sleep in: 



my sister


Q: What colour shirt are you wearing:

I`m in Purple t-shirt 

Q: What were you doing at 7:00pm yesterday: 

Mengadap MYSIS UPSI mengong, nak add subjek untuk sem depan...

Q: I can't wait till : 


the end of my third semester...


Q: When did you cry last:

just now...  MYSIS make me cry. 

Q: Are you a friendly person: 

YEsza. Tapi tak taw la apa org kate tentang saya.

Q: Do you have any pets? ; 

No. Never.

Q:Do you sleep with the TV on? : 

No. Saya tak boley tidur kalo ade bunyik bising sikit pon. Rase hidup ni sangat menyusahkan kalau kene bangun untuk tutup tv itu bile kite dah hampir-hampir nak tidoq.

Q:What are you doing right now? :

answering your question. 

Q:Have you ever crawled through a window? : 

Haha...For what?

Q:Can you handle the truth? : 

Boleh kalau ade hujah dan saksi..tapi malas la selagi masa tak memaksa.

Q:Do you still have pictures of you & your ex?:

No !  Never have.
Q: If you're having a bad day, who are you most likely to go to? : 

Everywhere, as long as it can change my view. Hah! maybe to the shop. Contohnye, saya duduk belajaq  kat Tg. Malim, kalo tengah marah2 saya akan ke kedai2 depan kampus untuk jalan-jalan atau beli sumthing atau makan aiskrim. Kalau nak p shoping complex ke, tang celah mana shoping complex kat TG. Malim? hehe

Q:What is your room like: 

Good!

Q:What's right beside you:

My pillow

Q:What is the last thing you ate: 

The Mee Hailam brought from Kedai Makan X.
Ayah saya kate sumpah tak sedap! haha

                                                          Q:Will u tag :  



9 comments:

azi nur said...

thanks...ape kiter nk buat ek..maklumla org baru xtau pape.. :)

NUR SHAFIKAH NORDIN said...

hehe,,azi,sama larr.
copy picture itu dan paste di dalam entry baru..
dalam enrty baru itu juge jawab soalan2 yang awak nampak tu...
(mesti susahkan nak copy soalan tu sebab dah diseprated dengan jawapan2 saya)
kalau nak senang tgk soalan, pi kat belog cik yeyen

http://myfreakingthought.blogspot.com/2010/11/attention-my-follower-asap.html

azi nur said...

owhh ok...bende ni untuk ape ek..hihihi apekah antara blog yg cute??huhu

NUR SHAFIKAH NORDIN said...

haha,,saje2, orang tag awak..hikhik...nak tahu ape jawapan awak.. memang betul belog awak antara yg cute..
sebab tu la saya tag awak pulak..hihi

NUR SHAFIKAH NORDIN said...

haha,,saje2, orang tag awak..hikhik...nak tahu ape jawapan awak.. memang betul belog awak antara yg cute..
sebab tu la saya tag awak pulak..hihi

azi nur said...

tingkiuu...terharuu...segale mcm ade...measihh sgt2...hehe

NUR SHAFIKAH NORDIN said...

huhu..oraite azi...nice meet you

zey said...

tengs sangat tag kita! ",

NUR SHAFIKAH NORDIN said...

oraite zay...no prob