Thursday, November 25, 2010

saya rindukan 4 minggu yang lalu...

salam
minggu ini adalah minggu exam..
seronok kan..T-T
seronok, tetapi derita.
haha, apa la sangat exam ni, bukan study bagai nak gila pon. itu pon derita.
Buat masa ni, two paper done!
dunia aman seketika tanpa perlu memikirkan tentang subjek minor. -tamat-
lepas ni, kene full concentrate pulak kat paper major & paper subjek u.
insyaAllah boleh, berbekalkan masa-masa gap yang ada untuk dikerjakan..ekeke
orang2 kat luar sana, please doakan saya. Haish, penat jugak terutamanya sekarang ni, dah pukul 6 pagi tapi masih tak tido lagi. Nasib baik lah exam esok. Lepas ni bantai tido la, makin nipih la tilam 
hak milik KHAR ni, bukan apa ni usul saya suh beli tilam baru, tolong tingkatkan incinya sekali ye.
(kepala dah pusing2, ada bintang2 kat keliling kepala ... **pening** dok google2 pasal Teori Dabrowski pasal over-excitibility untuk exam major-->pintar cerdas) awat sikit sangat la infoo...aku nak tulis esei 44 muka surat nanti! demn2..hahaha

pape pun, rindu ngat nak balik umah saya, kenapalah?
sebab nak tido, walaupon kat khar ni boleh je nak tido dan saya memang tido banyak pon kat sini.
Tetapi dari segi psikologinya, rumah itu memang tempat rehat,
sebenarnye nak makan banyak2..kihkihkih...
ape2 pon, sekrang kalo pikirkan atau dok imagine 4 december 2010 , iaitu tarikh tamat exam pon memang USELESS a.k.a tak GHUNE sebab tak boleh balik jugak tyme tu....
ada pertandingan JPA, dan akan balik pada 16 DECEMBER 2010...
kata-kata akhir, saya memnag suke waktu2 cuti study week hari tu , iaitu 4 minggu yang lalu...hahah, solat subuh**

-
-
-
-





2 comments:

aneqahs nia said...

kamu sgt comell..hehehe
dah follow kamu... :D

fiq. said...

tq ain gojes! =]