Saturday, April 2, 2011

April


Assalamualaikum + Salam Sejahtera untuk semua

Agak lama sebenarnya aku tak buang masa kat blog ni. Nak tulis artikel tak ada, nak tulis diari hari tak boleh, nak lepas geram tak sempat. Actually mcm2 dah jadi sepanjang tempoh aku bawak diri ni. Wey, derita Semester 4 belum berakhir rupanya...Boleh dikatakan, sekrang ni aku dah tingga 1 bar je battery. Charger pulak tak ada. Tak sabarnye nak balik cuti!!!!! Tapi sebelum tu aku nak ke Dungun, nak tengok ada apa kat situ. Masa semakin lama, makin cepat terasa. Sekarang dah pun April rupanya. Dalam banyak-banyak bulan, bulan yang paling aku suka adalah bulan April. Bukan sebab aku sendiri lahir bulan april, tapi aku kagum dengan orang-orang yang lahir pada bulan ni. Ada karakter yang unik ..haha.. berselindung tu... YOu`re lying...




korang boleh tengok ciri-ciri orang yang lahir bulan 4 kat atas ni. Aku tiru dan tampal dari Facebook. Thanks u Facebook. Apa pun aku nak cakap yang aku sangat tertarik bila ciri-ciri ni memuji orang-orang yang lahir bulan 4. Malah, aku sangat setuju jugak berdasarkan survey yang aku buat. adalah guna beberapa questionare dan teknik pemerhatian. dan melalui naluri aku sendiri, benda-benda ni adalah 98% betul T.T..hehe, i can`t swallow my saliva normally.


2 comments:

Raji berkata said...

o yeah aku pun april gak ;D
tapi xsemua tu btol lah xD

fiq. said...

eyh, siyes tak betul?
hahaha..
tapi kalau lelaki maybe xserupa