Sunday, April 10, 2011

10 day before my final

assalamualaikum & salam sejahtera.

Tak de rasional je kalau entry nama mcm dah nak exam tapi taip post mcm tak de keja kan. Jadi i just wanna to share same mood to semua student yang bakal menghadapi examination. Yes! Final exam.Bukan mcm zaman sekolah dulu ade trial kan. So, ini adalah satu-satunya exam kita dalam satu semester. JAdi pada: Nur Shafikah, selamat berstruggle untuk detik-detik terakhir. baca semua bah, hafal semua =p, renung semua note2 tu lama2, practice RPI and RPH tu, doa banyak-banyak, jangan tension-tension dan jangan lupa maafkan orang lain. 


Macam entry-entry sebelum ni, banyak aku mengomel tentang Semester ni, semester ni adalah semester yang paling mencabar. Subjek-subjek yang aku ambil sangat susah especially subjek enjin. If subjek ni boleh bagi aku A. YaAllah, ni la subjek pertama dalam hidup aku yang akan aku appreciate sepanjang umur hidup aku. Sebabnya dia sangat menguji mental, psikologi dan poket aku. Poket? yesza, sebab dah banyak budjet aku keluarkan untuk segala projek dalam subjek ini. Lecturer aku tu sangat tak heran tentang status ekonomi para student dia. Gosh, mesti dia kata, nak makan ada pulak duit.. semoga Allah permudahkan urusan aku.










7 comments:

shahrihan said...

good Luck 4 your final....
study elok2 k...

fiq. said...

thanx shahrihan....
gud luck in ur daily life too

mabk.abubakar said...

Yes u can do it..

say to easy=) said...

good luck yeah :)

cik EPAL said...

goodluck! =)

Solihin Zubir said...

gudluck ok! all da best! :D

fiq. said...

tenkiu all. doa kan saya ye