Monday, March 14, 2011

Jom Join Bloglist Tengku Ashran


assalamualaikum
wou! hensem sungguh jejaka dalam header kat atas ni. 
tapi tak brape sure sama ada dia ni betul tak -Tengku Ashran_
atoupon tidak.
tapi tu ta pentinglar.
yang penting, moh la kite same2 join bloglist si Tengku ni di [ jom join Bloglist Tengku Ashran ]
free saja, tak ada bayaran dikenaka.
jadi, apa tunggu lagi, kita bako je! kita bako!

5 comments:

apezs shah said...

salam

saya dah hehe...:)

tengku ashran said...

betul la tu..
adess..
nape orang ssah nak percaya ekk.?
saya mix malay +france
qnyway,tq join ^_^

fiq. said...

apesz: gud2 apesz

tengku ashran: eh, yeke, so awak la tu.ngehh3

tengku ashran said...

slm sista.
ada tagged 4 u ^_^

tengku ashran said...

slm sista.
ada tagged 4 u ^_^