Monday, December 27, 2010

smiley : ceriakan riak muka anda

allorpp ols
assalamualaikum..
wat pe yer?
mesti sekrang semua org sedang gembira selepas Malaysia membenamkan pasukan 
Indonesia untuk Piala Suzuki tadik... hepy ngat ker?  hak3... xpe, xsalah.
kadang2, xterbilang brape banyak sebab yang buat kita happy, sedih, marah, atau kecewa.
mcm saya sekarang, :) sebab boley online, main game, dapat result yang tak berubah2..,(tahu tak, result saya tak berubah2, tu yang menyebabkan saya rasa saya tak buat apa2 untuk sem ni sebab tak ade momentum, acceleration..xde impact)..ntah la...kecian2..alhamdulillah la sebenarnye.
nasib la pngk xberubah. :) thanks Allah n semua yang telah mendoakan saya. Need to try  harder.
owh, yea...nak share sumthing , supaya boleh diguna pakai..syiokk bende neh..


:klik untuk pandangan yang lebih jelas

Notepad: Currently, watching Colic on Astro Ria


6 comments:

Bella Najat said...

best! thnx!

fiq. said...

gud2... :)
apply kat fb chat ke?

fiq. said...

gud2... :)
apply kat fb chat ke?

Mawar Merah said...

sy suke pakai smiley gini (^.^) Rasa mcm comel jek.. huhu

fiq. said...

comey kn....
dan ader yg luar biase tuh... :)
(^^^)

fiq. said...

comey kn....
dan ader yg luar biase tuh... :)
(^^^)