Monday, December 20, 2010

saya pesalah

Assalamualaikum

hukhukhuk
ni lain plak cerita, mule2 nak nangis ke senyum2 sipu ker atau meraung?
mane taknyer, saya telah membuat satu kesilapan yang dah lame , baru saya SADAR!
huhuhu, 
entry ni sungguh spesel untuk Wan Zurainah Wan Bakar, atau nama lain,
wan juju wan burn, my best2 fwens kat KMPh and everlasting!
insyaAllah
:P

Ini semua gara2 tak ENGAT hari jadi dia yang dah 13 hari lepas!!!
masyaAllah
dah lame sangat dah wei....
Sory r zu..............................
betol2 tak sengaja !!!!!!
nak tahu tak, saya rasa sangat BERSALAH
so, entry ni jugak bertujuan nak wish,,


"HAPPY BELATED BUFDAY YAW ZU!!"




nah, vaucer SECRET RECIPE , p makan puas2 ngn member yer...hehe


::my bestfwens everlasting


to juju:
~HAPPy bufday!
~Mintak maaf sangat2 sebab lupe ur spesel day!
~saya tak ingat, dan masa tuh, bz training SISPA kat uitm shah Alam.hehe, alasan2
~Moga2 zu sehat + bahagia selalu
~Semoga dapat bantu family n diri sendiri.
~Tahniah.Tahniah.Tahniah, bila nak tawen? (patut ker...? hahaha)
~Finally, jangan marah eyh zu, kite pon masih terkejut ni, sebab xsangka teerlupe!!!!
~LOVE.LOVE.LOVE u



3 comments:

manna_salwa said...

epi belated bizzdae to ur fren..
:)

fiq. said...

tenkiu mann_salwa, dah lewat sgt dah ni

fiq. said...

tenkiu mann_salwa, dah lewat sgt dah ni