Wednesday, December 22, 2010

dok gila ngan menatang ni!

assalamualaikum

sekarang sudah pukul 1.35pagi, tapi tak tahu la time kat blog ni pukul bape
atau kesahihannya mungkin diragukan..ape lah...
hurm, kenape mata masih segar?
sebabnye, kalau duduk kat rumah, memang satu hari tak tido pon, xrase ape2..
xbagi efect ape2....maksudnye, tak mengatuk lar atau rase sebal mata ni.
rela je berjaga ni! tapi kalo kat kolej nun, rase sangat la sehari tu ade 24 jam!

tepat pukul 11 atau 12 jer dah ready bace doa tido..haha..org kate, xde semangat, xde pencetus semangat,
orang sains kate, xde catalyst!  hehehe..
orang math kate, tak bute angka! sya kate, ngantok rrr!
sekarang ni kat rumah, senang sikit nak update FB, belog, friendster..(ahahaha, bohong2..)
nak main2 game! sempat lar rase boring layan sume2 ni...
dan currently, saya dok gila kat menatang ni,

:: from my file

::courtesy of google



notepad: game ni ala2 The Sims la, tapi kite lebih menentukan perancangan sesebuah bandar bukan manusia secara specific. hurm, quite best and awesome! but, penat la nak tunggu energy penuh, energy akan naik setiap 5 minutes! dan kalau nak tambah population, kene bina bangunan community! bukan senang, nak kene invite kawan2 untuk penuhkan jawatan2 dalam bangunan community tu!hah, bapa kerat je yang main game ni, yang lain2 masih main farmville, cafeworld! arggggg!huhuhu......dan ade yang baik, x join langsung main game....hikhik, malunye hambe ni...


tapi ape nak buat, demi memajukan badar ni, ahahaha, invite je kawan2 kat fb tu.
wei, aku nak bagi korunk jawatan besa2 ni! nak jadik ape? cakap jer? DEan of medical? surgeon?
Doctor? Pharmacist? therapist? no hal r... xperlu Master, degree, second degree atau apa2...bute huruf pon aku trima.
sian kat kawan2 aku tu yang asyik dok cakap





"sori kwan
xpndai men game la
buta IT"


"kalu ak accept
ak kne men ke
ak mne pdai mnde2 cmtu la geng"

2 comments:

kiz said...

huhuhu...aku ada gak kadang2 layan game ni..tapi paling boring bila power abis..jem tak bleh buat apa..apa apa pun game ni best

fiq. said...

hurm, taw xpe...kene kumpul energy /power balik kan...
lecey la..aha