Saturday, November 12, 2011

puzzle , ce try test tengok

-
Stim enjin jigsaw: mencipta gambar enjin wap

http://flashgamesspot.com/ms/play/steam-engine-jigsaw-recreate-a-picture-of-steam-e/flash-game/

17 comments:

aimie amalina said...

fuhhhh
lame jugak aku siapkan ni
kekekeke
lame dh x buat puzzle
tanx syg
ilang boring jap
hahahahaa

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

4500++ je boleh dapat lol :P

fiq. said...

hahaha, same arg, lembab giler tadi, hhehehe

Abg Stalker said...

wau..cool!nk cuba main la. :D

sergeant keroro said...

nice! xD

Solihin Zubir said...

haha.. rilis tensen.. kan..

muhamadsufian89 said...

wei aku dapat 4299 bak sini bagi aku hadiah. haha

p/s: kau nak jugak ke t-shirt i <3 blog si kacak?? hehe

Aisyah Aina said...

4962 je..haha

pening kepala buat ni :P

zaty luvlianncezzz said...

perghhhhh ! xnk maen. hehe

Jum hayati di sini (^o^)
bila izrail datang memanggil

Miss Nadya said...

nad suka puzzle..:)

w.salam dear..:)

new entry ::

1. Contest Klik Dan Like Fan Page
2. #25 Wordless Wednesday
3. Tiru Blog Orang Lain??

L said...

hehehe.. aku suka.. tp nk yg mencabar lagi. ngeh3..=)

jom tgk kejap aja..=)

http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/simple-word.html

L said...

biler nk update ag ni awak??

jom baca kejap=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

zaty luvlianncezzz said...

singgah cni !

Jum hayati di sini (^o^)
movie melayu jangan sampai jadi sampah

Korean Style Online said...

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / korean fashion online. have a nice day...

Dda Ly said...

wah, boleh wat addicted ni..hhehehe

meh ke rumah..
mia takmo g skolah...
keep in touch ok..:)

sLpmEpLz™ said...

givap! -.-

fiq. said...

kahkah...hewhew