Sunday, October 16, 2011

3 words describe me

Assalamualaikum & ohayou! selamat kembali berblogging.

uish, lama gila kan aku tak berada di tempat pertama kat bloglist korang. Rasa macam 21 tahun yang lepas je taip last entry. Rasa bersalah pulak kat blog FMF ni, sorry. Almaklumlah, bukan 'rajen study' je, tapi sekarang dah penuh dengan komitmen sebagai ibu kucing. Hari sabtu dan ahad pun kene berkomitmen jenguk anak-anak kucing. Kenapa aku jadi ibu kucing? Jawapannya, tuntutan kursus penternakan minor Kemahiran Hidup aku. Lembu tak da, UPSI tak de duit banyak nak bagi sorang 1 lembu untuk dibela. Sekian.

Hait~ Dozo.Aku nak share puzzle ni. Cuba cari 3 words dari puzzle ini. 3 saat dari sekarang! Teetttt...dah habis masa. Perkataan yang anda-anda dapat dari puzzle ini boleh dikatakan menggambarkan diri korang. 

Aku dapat 3 words ni, 
1. Broken
2. funny
3. Fat

* yang paling spoil adalah yang last tu, tapi bila difikir-fikir kan, memang pon aku fat. Kenapa aku tak rasa yang broken tu paling spoil? Sebab memang aku broken. Keadaan di sekeliling aku pun broken. No wonder

* funny? agaklah. Aku tak de la serious sangat tertama dengan orang yang dah aku rapat. Kalau bab belajar, memang aku serious, tak bercakap. plus, bila aku mengalami flow. Tau dak flow tu ape kejadahnya? Flow tu macam tengah kusyuk. Macam LK, memang concentrate 100%, tapi kalau luar dari belajar aku memang tak serious and agak funny. Kalau korang tak setuju, maknanya aku tak suka berlawak dengan korang.

in nutshell, bila difikir-fikirkan puzzle dan 3 words tu memang suit dengan aku. Aku pelik, macam mana dia (puzzle) boleh tau. HEHEHHE.


ce share 3 words korang pulak. setuju atau tidak?

29 comments:

Terbang Bersamaku said...

anak2 kucing..? sy mmg minat kucing..kucing mmg comel2..

3 pataan yg sy jumpe,
`sad, bad, broken..err entah mybe mcm kena pulak dgn mood srg nie..huhu..

fiq. said...

terbang bersamaku" wah, 3 word tu bad, huhuhu, mood sediy ke??

Saiazuan said...

#3worddescribeme

fool, happy, funny

#LOL

fiq. said...

fool? hahaha

Ezad Skytech said...

sy jumpa

sad,love,epic,

HAHA~

Cik tikah said...

tu la. lama btol menyepi . rindu :)

Nizam Ijam said...

hehheee,,sekamat berblog :D

WuMing said...

WuMing jumpa

WHO
LOVE
FUNNY

Apa maksud dia nih?... Atau WuMing akan dapat Girlfriend tahun ni... Hah... best nii..

caliph shuriken said...

sy plak jumpa..

fat, beautiful, funny

*biar btul result ni ;p

maya anis said...

nice ,pretty,funny
its me..

Lea Isnawi said...

apsal xjupe satu pun neh

huuuu

fiq. said...

cik tikah: ha`ah, malas update arg, huhu

fiq. said...

wuming: amboi..best? hahaha, insyaAllah, dapat bini terus kott..

fiq. said...

calip: biar betik...fat? cam fake, haha

fiq. said...

maya anis: yes, it is u....

fiq. said...

lea: biar betikk

Bro ahmad said...

pening tengok keyword hahaa

Elih Japahar said...

Funny, broken, pretty...hehe

aimie amalina said...

hehehhehee
mang bzi tol die ..

fiq. said...

bro":xjumpe?
elih: gud2

fiq. said...

aimie: biase la,,student, ekekke

WuMing said...

Memang dah kahwin pun....He..he..he..

admin said...

jom follow blog saya ni jugak jomwayangku.blogspot.com

LINDAHERY said...

fiq --> TTC means Trying To Conceive.... akak ada ternampak ticker kat blog foq...bawah sekali...tu yg akak tanya...

fiq. said...

wuming: serious?haha

admin: jom

Lindahery: akak!!! saya tak perasan lah!!!! hahahaha, tak sangka, akak org pertama tegur tau!!! hahahaha

LINDAHERY said...

hehehe....fiq ingat TTC tu apa ???? haaa jgn main2...ni mata tajam tau...boleh nmpak mcm2 hehehee...

fiq. said...

saya tak ingat pape la kak. TTC just TTc hahaha

pengemis Cinta~ said...

pc jumpa funny,lips n broken..


adoyaai...apakah?^^

fiq. said...

pc: ntah, ahha